Slim automatiseren

Een van onze building blocks is slim automatiseren. Hier komt ons specialisme beveiliging en toegang om de hoek kijken. VanderLinden is dé beveiligingsspecialist die adviseert, installeert en onderhoudt. Samen gaan we op zoek naar de juiste security oplossing door concepten te bedenken, ontwerpen en realiseren. Je mag rekenen op geavanceerde technologie, experts op het gebied van beveiliging en toegang en een service van topkwaliteit.

We maken gebouwen slimmer door ze te automatiseren en integreren. We verstrekken onze opdrachtgevers een advies op organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied. Uiteraard behoeden we je voor alle veiligheidsrisico’s.

Beveiligingsinstallaties en toegangscontrole

We bieden totaaloplossingen voor verschillende markten. Bij beveiliging en toegang kun je bijvoorbeeld denken aan een beveiligingsinstallatie of aanwezigheidsregistratie voor op kantoor, camerabewaking voor bedrijven, toegangscontrole, perimeterbeveiliging of inbraakdetectie.

Zit je met een complex probleem op het gebied van beveiliging en toegang? Wij zijn je graag van dienst. Als kennisspecialist hebben we ervaring met complexe projecten. We nemen je het volledige project uit handen, inclusief de wet- en regelgeving die bij dit specialisme komt kijken. Iedereen is welkom bij VanderLinden, maar we zijn gefocust op een viertal markten.