Onderhoud & beheer

Optimaal presterende installaties zorgen voor rust

Natuurlijk wil je dat je installaties onder alle omstandigheden optimaal presteren. Dat kan alleen als er voldoende aandacht is voor onderhoud en beheer. De rust en zekerheid die dit binnen je bedrijf met zich meebrengt, is ongekend. Via een betrokken onderhoudsspecialist weet je dat je beschikt over een veilige werkomgeving én duurzame bedrijfsprestaties, nu en op de lange termijn.  

De meerwaarde van een technisch specialist

Je pand is zo goed, veilig en betrouwbaar als de geïntegreerde installaties in je gebouw zijn. Dit maakt het onderhoud en beheer van je technische installaties ook zo belangrijk. Door hier hoog op in te zetten, verminder je risico’s en je voorkomt onnodig energieverbruik. Bovendien verleng je de levensduur van je installaties en voorkom je dat systemen onverwacht uitvallen. Hiermee heb je meteen een veilige omgeving voor je medewerkers en de bezoekers van je pand te pakken.

Conditiemeting of Duurzaam MeerJaren Onderhoudsplan

Of het nu gaat om onderhoud aan je technische systemen, een conditiemeting van je installaties of het opstellen van een Duurzaam MeerJaren OnderhoudsPlan (DMJOP); dit alles pakken wij voor je op. We lossen storingen voor je op, het liefste nog voordat ze zich voordoen. Staat er een elektrotechnische of werktuigkundige inspectie voor de deur of ben je op zoek naar een installatieverantwoordelijke? Ook hiervoor klop je bij ons aan.

Constant in beweging

Werken met een ervaren technisch onderhoudsspecialist zorgt voor een hoop zekerheid binnen je bedrijf. In overleg met jou zijn we constant bezig om je technische installaties te onderhouden, te verbeteren en te verduurzamen. Hiermee liggen kostenbesparingen altijd binnen handbereik. Ook goed om te weten: onze servicedesk met 24/7 storingsdienst staat altijd tot je beschikking.

Neem contact op met expert Marco

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze enthousiaste relaties zeggen…

DHVM

"VanderLinden heeft ons geholpen om een optimaal binnenklimaat te bereiken met minder gebruik van fossiele brandstof."

First Crown

“Ik zocht partners waarop ik blindelings kon vertrouwen en ik was tevreden over de manier waarop VanderLinden het onderhoud aan de bestaande inst…

Havo Notre Dame

“Na de bouwfase heeft VanderLinden bijna als vanzelfsprekend het onderhoud op zich genomen."

Signify

"Ik ervaar bij VanderLinden een goede planning en organisatie van (onderhouds-) werkzaamheden"