Waar wij voor staan

Jarenlange ervaring

Sinds de oprichting in 1945 zijn wij dagelijks bezig met gebouwgebonden techniek. Wij geloven namelijk dat gebouwen zich moet aanpassen aan mensen, en niet andersom. Daarom doen wij er alles aan om gebouwen en terreinen slim, duurzaam, comfortabel en veilig te maken. Kortweg: ‘Bringing life to your buildings’.

Expert in de gehele cyclus van gebouwgebonden technieken

Dit doen wij door opdrachtgevers te adviseren, bijvoorbeeld over de haalbaarheid van hun  duurzaamheidsdoelstellingen, maatwerk ontwerpen te leveren en innovatieve ideeën op tafel te leggen. Ook voor de realisatie van technische installaties bij nieuwbouw- of renovatieprojecten én het onderhoud & beheer van bestaande gebouwgebonden installaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze dienstverlening

Onze integrale dienstverlening omvat elektrotechnische werkzaamheden, het realiseren van werktuigbouwkundige oplossingen en het beveiligen van panden tegen brand en inbraak. Altijd met het welzijn van mensen als uitgangspunt.

VanderLinden – merk van VINCI Energies – is een totaalleverancier voor haar klanten op het gebied van duurzame technische installaties en efficiënte technische dienstverlening in (commercieel) vastgoed, industrie en transport & logistiek. Hoewel wij bestaan uit verschillende business units met meerdere teams hebben klanten slechts één aanspreekpunt. Samen hebben wij altijd het best mogelijke resultaat voor onze opdrachtgevers voor ogen.

Leer ons beter kennen

Wij zetten onze technische expertise in om onze opdrachtgevers een maatwerk oplossing te bieden. Hierbij zetten wij zo veel mogelijk innovatieve, duurzame oplossingen in. Hierdoor worden gebouwen en terreinen slimmer, duurzamer, comfortabel en veiliger.