Stage

Ontdek, leer en groei bij VanderLinden!

Ben jij op zoek naar een plek om te groeien tijdens je studie? Wij vinden het belangrijk om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben we regelmatig ruimte voor uitdagende stages en afstudeeropdrachten voor verschillende studierichtingen.

Studierichtingen

VMBO – monteur elektrotechniek of installatietechniek

Stap samen met een van onze ervaren monteurs in een VanderLinden busje op weg naar een interessant project. Laat je begeleiden en coachen door onze experts op de werkvloer. Dit is dé kans om te ontdekken of techniek bij jou past.

MBO – gebouwgebonden utiliteitsinstallaties

Wil je lekker met je handen bezig zijn als monteur of past een technische functie op kantoor beter bij je? Stagelopen is de beste manier om ervaring op te doen en om erachter te komen wat nou écht bij je past. Laten we samen in gesprek gaan om over jouw toekomstdromen.

HBO – stage of afstudeeropdracht in diverse richtingen

Technisch, HR, Kwaliteit, Marketing & Communicatie, de richting van je stage of afstudeeropdracht is afhankelijk van je opleiding en interesse. In overleg met school worden de taken en verantwoordelijkheden bepaald. Je krijgt een mentor toegewezen voor een goede begeleiding.

3e jaars MBO Engineering for Society

Els

“Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen mijn opleiding. Bij VanderLinden mag ik meekijken en meehelpen bij de engineering van duurzame  oplossingen en daar ligt echt mijn interesse. Na deze opleiding wil ik nog verder gaan studeren, onder andere omdat ik tijdens mijn stage gemerkt heb dat ik het zelfstandig calculeren en het maken van een materiaalkeuze, de leukste opdrachten vind. Dat zijn dan ook meteen de moeilijkste opdrachten, maar gelukkig zijn er collega’s die mij hierbij helpen en ondersteunen.”

4e jaars MBO Technical Engineering

Stan

“Techniek heeft mij altijd al aangesproken. Na een jaar als technisch monteur gewerkt te hebben, wilde ik toch verder leren. Het leuke aan deze stage bij VanderLinden
is dat ik zelfstandig en samen aan projecten kan werken. Mijn werkzaamheden bij VanderLinden zijn erg divers en ik kom met veel verschillende disciplines in aanraking. Zo heb ik meegewerkt aan verschillende elektrotechnische installaties èn werktuigbouwkundige installaties, zoals de aanleg van riolering en een lucht-behandelingskast.”

3e jaars HBO Human Resource Management

Courtouise

“Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te maken met mensen en daarom heb ik gekozen voor een Human Resource Management opleiding. Het derde jaar van mijn opleiding is een stagejaar en ik voel me hier vanaf het begin echt thuis. Door de open sfeer die er heerst, is het gezellig en iedereen is behulpzaam en bereid om mij te helpen. De werkzaamheden zijn afwisselend; de ene keer werk ik een advies over een bepaald HRM thema uit en de andere keer ben ik betrokken bij de werving en selectie van een sollicitant.”

Stagevergoeding

Voor niets gaat de zon op. Daarom bieden we een goede stagevergoeding. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw opleidingsniveau. Dit wordt vastgelegd in een stageovereenkomst. Benieuwd naar de beschikbare stages? Neem gerust contact met ons op.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met Irma.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij ons team versterken?  (2)