VDL Technics

"Bij VanderLinden kan ik rekenen op snelle en fijne communicatie. Zij werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en dat zie je bijvoorbeeld terug bij de levertijden die zij communiceren."

VDL Technics

Wim Hoezen is Product Owner van OrderOn.com, een digitaal platform van VDL Technics waar klanten offertes kunnen aanvragen en bestellingen kunnen plaatsen voor machinale staalbewerkingen. Zowel het bestelproces als het productieproces zijn volledig geautomatiseerd en vanuit die hoedanigheid is Wim dan ook dicht betrokken bij verschillende ICT projecten.

Wim vertelt: ”Onze machines produceren 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bij verstoringen van de machines ligt het productieproces stil en dat is uiteraard niet wenselijk. VanderLinden, die voor ons het onderhoud aan alarmsystemen, branddetectie en camerabeveiliging regelt, heeft ons geadviseerd om ons huidige camerasysteem te updaten.

Hij vervolgt: “VanderLinden heeft een ‘cloudplatform’ oplossing voorgesteld, waarbij we, naast de bewaking van het bedrijfsterrein, het productieproces voortaan nauwlettend in de gaten kunnen houden. De voortgang van het volautomatische proces is nu vanaf iedere locatie te bekijken en bij verstoringen kan direct een passende actie worden ondernomen, waardoor er geen vertraging ontstaat en VDL in staat is haar klanten tijdig te leveren.”

“Bij VanderLinden kan ik rekenen op snelle en fijne communicatie. Zij werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en dat zie je bijvoorbeeld terug bij de levertijden die zij communiceren.”

Tot slot zegt Wim: “Verder heeft VanderLinden een oplossing gebracht die toekomstbestendig is. Een nabijgelegen pand, waar onze assemblage werkzaamheden plaatsvinden, is ook op hetzelfde platform aangesloten en verdere uitbreiding van locaties zijn gemakkelijk aan het systeem toe te voegen. Dit meedenken in onze groeimogelijkheden wordt door mij echt gewaardeerd.”

Andere referenties:

DHVM

"VanderLinden heeft ons geholpen om een optimaal binnenklimaat te bereiken met minder gebruik van fossiele brandstof."

First Crown

“Ik zocht partners waarop ik blindelings kon vertrouwen en ik was tevreden over de manier waarop VanderLinden het onderhoud aan de bestaande inst…

Goodman

“VanderLinden heeft met haar kennis op het gebied van toegangscontrole en beveiligingstechniek een complex vraagstuk opgelost.”

Havo Notre Dame

“Na de bouwfase heeft VanderLinden bijna als vanzelfsprekend het onderhoud op zich genomen."

Kasteel Heeswijk

"VanderLinden denkt in mogelijkheden en komt met oplossingen die zo veel mogelijk rekening houden met het esthetisch karakter."

Zonnegilde

“VanderLinden helpt ons keer op keer om de meest optimale combinatie te engineeren en te realiseren.”

Safety & security