Expertise in diverse marktsegmenten

Vanzelfsprekend wil je werken met een totaalinstallateur met kennis van en over je branche.
We zijn dag in dag uit werkzaam in onderstaande markten. Zo weet je zeker dat je beschikt over duurzame installaties en integrale oplossingen die jou technisch, veilig, duurzaam en efficiënt vooruithelpen. 

Commercieel vastgoed

Om je kantoren van de juiste technische installaties te voorzien, is een doordachte aanpak nodig. Als commercieel vastgoedeigenaar heb je namelijk te maken met veel ontwikkelingen, belangen en partijen. Dan is er ook de wet- en regelgeving waar je aan moet voldoen. Wij hebben alle specialismen in huis om het beste uit je gebouw te halen. Van een slimme beveiliging, duurzame energiesystemen tot aan een ideaal binnenklimaat. Een ding is zeker: met betrouwbare en slimme installaties beschikken al jouw gebruikers en bezoekers over een uitstekende werkomgeving.

Maatschappelijk vastgoed

Als maatschappelijk vastgoedeigenaar heb je een bijzonder en dus uitdagend gebouw in handen. Omdat er veel mensen in samenkomen, moet er goed nagedacht worden over de best passende gebouwgebonden installaties. De doorstroom van het publiek moet goed zijn. Of het nu gaat om een middelbare school, een kasteel of een bibliotheek; belangrijk is dat alle gebruikers zich veilig en comfortabel voelen. Dat ze een gevoel van ‘thuiskomen’ ervaren. Je kunt bij ons onder andere terecht voor brandbeveiliging en toegangscontrole, slimme verlichting, een prettig binnenklimaat, voldoende aansluitpunten en sanitaire voorzieningen. Natuurlijk zorgen we dat je ook aan de wet- en regelgeving voldoet.

Transport en logistiek

Weinig markten zijn zo hectisch als de sectoren transport en logistiek. Er is veel bedrijvigheid en je hebt te maken met keiharde KPI’s. Dan wil je kunnen vertrouwen op een installateur die onverstoorbaar zijn werk doet en veiligheid boven alles stelt. Wij begrijpen als geen ander dat ieder logistiek proces uniek is en met zijn eigen uitdagingen komt. Dat een uitstekende beveiligingsinstallatie van levensbelang is. Reken via ons op duurzame en veilige installaties, meer energiebesparing en minder CO2-uitstoot. Via deze betrouwbare installaties bouw je de nodige rust binnen je drukke bedrijfsomgeving in.

Industrie

De kaders van de industrie zijn duidelijk: in de stopweken moeten er veel veilige meters gemaakt worden, je wilt beschikken over snelle services en storingen mogen je proces niet verstoren. Waarom voor ons kiezen? We zijn het gewend om onder grote druk te werken, én we hebben veel technische oplossingen in huis. Of het nu gaat om elektrotechnische werkzaamheden, werktuigbouwkundige technieken of beveiligingssystemen; jij hoeft voor en tijdens de turnarounds maar met één ervaren technische partner te schakelen. In alles wat we doen, staan veiligheid en efficiëntie voorop. Zo beschik je over duurzame installaties die de komende jaren uitstekend presteren.

Zoveel markten, zoveel oplossingen!

Reken via ons op integrale oplossingen in vele markten. We geloven in een persoonlijke aanpak en langdurige relaties. Daarom willen we je eerst leren kennen. We zijn nieuwsgierig naar je omgeving, je proces en je gedachten. Na deze kennismaking brengen we advies uit over technieken waarmee we het maximale uit jouw gebouw en/of terrein halen. Voor de plaatsing van de installaties heb je de beschikking over een betrokken team met korte lijnen en één aanspreekpunt. Als je wilt, kunnen we ook het technische beheer op ons nemen. Goed om te weten: alles wat we doen, gebeurt vanuit een lange termijn focus. Nieuwsgierig hoe we jou vooruithelpen?

Waarom anderen ons aanbevelen:

Goodman

“VanderLinden heeft met haar kennis op het gebied van toegangscontrole en beveiligingstechniek een complex vraagstuk opgelost.”

Havo Notre Dame

“Na de bouwfase heeft VanderLinden bijna als vanzelfsprekend het onderhoud op zich genomen."

Signify

"Ik ervaar bij VanderLinden een goede planning en organisatie van (onderhouds-) werkzaamheden" 

VDL Technics

"Bij VanderLinden kan ik rekenen op snelle en fijne communicatie. Zij werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en dat zie je bijvoorbee…