Over ons

VanderLinden gelooft dat gebouwen afgestemd moeten worden op de mensen die zich erin begeven.

Waar wij voor staan

VanderLinden – merk van VINCI Energies – is totaalleverancier op het gebied van technische installaties en technische dienstverlening. Wij geloven dat gebouwen zich moeten aanpassen aan de mensen die zich erin begeven, kortom; bringing buildings to life!

Daarom optimaliseren wij gebouwen en terreinen zodat ze slim, duurzaam, comfortabel en veilig zijn. Dit doen we middels advies, ontwerp, realisatie, onderhoud, beheer en renovatie van technische installaties. Hierdoor ontzorgen wij onze klanten, waardoor zij zich kunnen concentreren op hun primaire proces.

Wij ontzorgen

We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen. Wij zetten onze technische expertise in om onze klanten een maatwerk oplossing te bieden. Hierbij zetten wij zo veel mogelijk innovatieve, duurzame oplossingen in. 

Onze diensten kunnen worden opgesplitst in vier specialismen:

  • Beveiligingstechniek; toegangscontrole en inbraakbeveiliging
  • Elektrotechniek; laagspanningsinstallaties maar ook de elektrische bedradingen van bijvoorbeeld zonnepanelen en schakelkasten
  • Klimaattechniek; gebouwgebonden installaties die ervoor zorgen dat mensen comfortabel kunnen werken (zoals airconditioning en verwarming)
  • Brandbeveiliging; Brandmeld- en ontruiminginstallaties en verschillende blusinstallaties