Signify

"Ik ervaar bij VanderLinden een goede planning en organisatie van (onderhouds-) werkzaamheden" 

Signify

Richard Mikkers is facility manager bij Signify. Hij beheert verschillende panden op het terrein in Maarheeze, van research and development tot de productielocatie. Hij vertelt: “Signify, voortgekomen uit Philips Lighting, ontwikkelt, produceert en levert wereldwijd verlichtingsoplossingen.”

VanderLinden verzorgt (onder andere) het toegangscontrolesysteem op de hele site. Richard vertelt: “De toegangscontrole op het terrein is goed geregeld. Logischerwijs heeft iedere medewerker zijn eigen badge welke toegang geeft tot alleen de voor hem / haar noodzakelijke ruimtes. Dit systeem en proces is samen met VanderLinden ingericht en zij voeren hiervoor ook het reguliere onderhoud uit.

Onlangs heeft VanderLinden een van de gebouwen voorzien van toegangscontrole door middel van nieuwe, lange afstand lezers en actieve tags. Deze tags maken van afstand contact met de lezer waarbij, na een positieve herkenning, de roldeur automatisch open wordt gestuurd. Richard verduidelijkt: “Hierdoor hoeft de heftruckchauffeur niet bij iedere rit uit de heftruck om zijn tag direct op de laser aan te bieden. Dit komt de efficiency ten goede.”

“Ik ervaar bij VanderLinden een goede planning en organisatie van (onderhouds-) werkzaamheden”

“Ik ben zeer tevreden over de zorgvuldige manier waarop VanderLinden met de planning en organisatie van de onderhoudswerkzaamheden omgaat. Ze zijn bekend met ons systeem waardoor VanderLinden de eerst aangewezene is om advies te vragen; ik had het vertrouwen dat het ontwerp, de planning én de uitvoering volledig uit handen genomen zou worden.”

Richard besluit: “VanderLinden kwam met een passende oplossing, welke inmiddels geïmplementeerd wordt. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met VanderLinden: een dikke negen als rapportcijfer.”

Ontdek wat onze opdrachtgevers nog meer zeggen:

DHVM

"VanderLinden heeft ons geholpen om een optimaal binnenklimaat te bereiken met minder gebruik van fossiele brandstof."

Havo Notre Dame

“Na de bouwfase heeft VanderLinden bijna als vanzelfsprekend het onderhoud op zich genomen."

Kasteel Heeswijk

"VanderLinden denkt in mogelijkheden en komt met oplossingen die zo veel mogelijk rekening houden met het esthetisch karakter."

Zonnegilde

“VanderLinden helpt ons keer op keer om de meest optimale combinatie te engineeren en te realiseren.”

VDL Technics

"Bij VanderLinden kan ik rekenen op snelle en fijne communicatie. Zij werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en dat zie je bijvoorbee…

Goodman

“VanderLinden heeft met haar kennis op het gebied van toegangscontrole en beveiligingstechniek een complex vraagstuk opgelost.”

Onderhoud & beheer, Safety & security