Goodman

“VanderLinden heeft met haar kennis op het gebied van toegangscontrole en beveiligingstechniek een complex vraagstuk opgelost.”

Goodman

Maurice van Eijndhoven beheert de Nederlandse portefeuille voor Goodman vanuit het kantoor in Amsterdam.

Goodman is een beursgenoteerde, internationale vastgoedgroep. Zij bezitten, ontwikkelen en beheren wereldwijd logistiek en industrieel vastgoed. Maurice van Eijndhoven is verantwoordelijk voor de Nederlandse portefeuille en kwam via een van zijn klanten in contact met VanderLinden.

Maurice vertelt: “Ik ben in contact gekomen met VanderLinden doordat onze klant positief was over VanderLinden. Doordat VanderLinden al lange tijd het onderhoud aan de technische installaties in een specifiek pand doet, kent zij het pand volledig. Met de komst van nieuwe klanten in dit pand heb ik ervoor gekozen om het onderhoudscontract met VanderLinden over te nemen.”

“VanderLinden heeft met haar kennis op het gebied van toegangscontrole en beveiligingstechniek een complex vraagstuk opgelost.”

Hij vervolgt: “Omdat in de nieuwe situatie meerdere klanten het pand zouden betrekken, was er een vraagstuk rondom de inbraakbeveiliging. Hiervoor moest een integrale oplossing komen, die voor alle partijen werkbaar zou zijn. Hierbij heb ik ervaren dat de kennis op het gebied van Safety & Security bij VanderLinden van hoog niveau is. VanderLinden weet waar zij over spreekt en dat geeft mij een vertrouwd gevoel.”

Tot slot vertelt hij: “De manier van werken bij VanderLinden sluit ook goed aan bij onze bedrijfsfilosofie. Goodman beheert vastgoed met een uitzonderlijke standaard, altijd met een langetermijnvisie. Ik heb gemerkt dat VanderLinden hierin perfecte ondersteuning biedt. VanderLinden is kundig en komt proactief met advies voor verbetering.”

Nog meer positieve opdrachtgevers ontdekken?

Havo Notre Dame

“Na de bouwfase heeft VanderLinden bijna als vanzelfsprekend het onderhoud op zich genomen."

Zonnegilde

“VanderLinden helpt ons keer op keer om de meest optimale combinatie te engineeren en te realiseren.”

VDL Technics

"Bij VanderLinden kan ik rekenen op snelle en fijne communicatie. Zij werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en dat zie je bijvoorbee…

Kasteel Heeswijk

"VanderLinden denkt in mogelijkheden en komt met oplossingen die zo veel mogelijk rekening houden met het esthetisch karakter."

DHVM

"VanderLinden heeft ons geholpen om een optimaal binnenklimaat te bereiken met minder gebruik van fossiele brandstof."

First Crown

“Ik zocht partners waarop ik blindelings kon vertrouwen en ik was tevreden over de manier waarop VanderLinden het onderhoud aan de bestaande inst…