Vanderlinden als werkgever

Vind de rol die bij jou past

Ben je op zoek naar een plek waar jouw talenten tot hun recht komen? Welkom bij VanderLinden! Waar ligt jouw kracht? Is het in het adviseren over slimme, duurzame installatietechnieken, het bouwen van installaties, of het onderhouden en renoveren ervan? Bij ons krijg je de ruimte om te kiezen wat bij jou past, in een team dat jouw ontwikkeling en een gezonde toekomst ondersteunt. Ben je klaar voor uitdagende projecten met ons? 

Onze bedrijfscultuur

We zijn een hechte, informele organisatie met Brabantse gezelligheid en familiaire omgangsvormen, waarin iedereen oprecht in jou geïnteresseerd is. Het mooie is dat VanderLinden deel uitmaakt van VINCI Energies, een internationaal concern. We profiteren van de kennis in dit enorme netwerk en van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Maar we blijven eigen baas; een informele organisatie met weinig managementlagen. We waarderen jouw kwaliteiten en staan open voor jouw ideeën. En je krijgt al snel verantwoordelijkheid, in welke functie je ook aan de slag gaat. Zo kunnen we als team snel besluiten nemen en makkelijk meebewegen met onze klanten en de markt.

Geniet van afwisselend werk

Werken in de business units van VanderLinden is geen dag hetzelfde. Van het ontwerpen van beveiligingssystemen tot het werken aan zonnestroomprojecten of het updaten van kantoren, er is altijd iets nieuws en spannends te doen.

Werk in de regio

Je werkt met collega’s aan prestigieuze projecten binnen 60 km van Veghel. En je helpt onze opdrachtgevers met slimme oplossingen. Van logistieke centra tot een prachtig kasteel, je leert onze klanten en hun systemen goed kennen.

Kies jouw pad

Houd je van meedenken over strategieën of ben je liever meer van het praktische werk? Wat je voorkeur ook is, jouw inbreng is waardevol en maakt ons team sterk.

Investeer in je toekomst

Wij investeren in jouw gezondheid en groei. Doe mee met ons vitaliteitsprogramma, leer nieuwe vaardigheden en denk na over jouw toekomst. Wij helpen je om je doelen te bereiken.

Als collega ontvang je

*Uitstekend salaris
*Flexibele werktijden en parttime mogelijkheden
*25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen
*Pensioenregeling bij PMT
*Collectieve verzekeringen
*Deelname aan VINCI aandelenspaarplan
*Mobiele telefoon, laptop en bedrijfswagen (afhankelijk van je functie)

Jij wordt ook blij van

*Vrijdagmiddagborrel voor de liefhebbers
*Actieve personeelsvereniging
*Gezellige teamactiviteiten en vitaliteitsworkshops
*Tot 50% vergoeding op sport abonnement bij diverse sportscholen
*Fietsleaseplan
*Jaarlijks persoonlijk opleidingsplan
*Onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz

Lara vertelt je graag meer!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom jij ons team versterken?  (8)