Klaar voor jouw nieuwe uitdaging?

Maak je ambities waar bij VanderLinden

Heb je een passie voor je vak en deel je graag je kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Bekijk onze huidige vacatures. Zie je jouw droombaan? Fantastisch! Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laat ons je gegevens weten, dan nemen we snel contact met je op. Jouw toekomst bij ons kan bijna beginnen! 

Carrièreswitch of schoolverlater? Ontdek je toekomst in techniek

Wil je een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) in elektrotechniek of werktuigkundige installaties volgen? Bij VanderLinden combineer je werken met leren: één dag theorie op school en de rest van de week praktijkervaring opdoen bij ons erkende leerbedrijf.

VanderLinden als werkgever

Zoek jij een ‘thuis’ waar jouw vakmanschap in installatietechniek tot bloei komt? Welkom bij VanderLinden. Reken in onze kleine teams op ruimte om de rol te pakken die het beste bij jou past. Ben jij er klaar voor om met ons te werken aan uitdagende opdrachten?

Ontmoet je nieuwe collega

Davy

Een gevarieerde baan met veel ruimte voor persoonlijke groei – dat is precies waar Davy naar op zoek was. Hij begon als stagiair, maakte kennis met VanderLinden, en groeide van leerling elektromonteur door tot beveiligingsmonteur.

Ontmoet je nieuwe collega

Stefan

VanderLinden is een ruimdenkende organisatie die gehoor geeft aan goede ideeën en daarmee ondernemerschap stimuleert. Je wordt hier van harte toegejuicht om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen.

Ontmoet je nieuwe collega

Marco

Wij werken met betrokken teams die vanuit hun eigen expertise volledige vrijheid hebben om dagelijks te werken aan oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Ontmoet je nieuwe collega

Ilse

Handig: via mijn werkgever fit zijn én blijven! We brengen allemaal veel tijd op ons werk door. Dan is het ideaal om binnen je werkomgeving aan je gezondheid te mogen werken.

Ontmoet je nieuwe collega

Lisette

Naast hard werken is er ook genoeg ruimte voor plezier. Lisette, ook bekend als de “Regelaar”, is een van de bestuursleden van de personeelsvereniging. “Het is leuk om collega’s op een andere manier te leren kennen. Daarom komen we regelmatig samen op totaal andere locaties om iets leuks te ondernemen.”

Ontmoet je nieuwe collega

Rob

Winkelier. Hovenier. Elektromonteur. Dit is in het kort de carrière van Rob. “Ik was als hovenier aan het werk toen er een flyer van VanderLinden in de bus viel met de uitnodiging voor een open dag voor zij-instromers. Nu, twee jaar later, heb ik mijn opleiding tot zelfstandig elektromonteur bijna afgerond. Wat ben ik blij met deze omscholing.”

Stage

Ben je op zoek naar een plek om te groeien tijdens je studie? Wij vinden het belangrijk om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben we regelmatig ruimte voor uitdagende stages en afstudeeropdrachten voor verschillende leerrichtingen.

Opleiding & Ontwikkeling

Naast werken met plezier vinden wij, ontwikkeling enorm belangrijk. Doen waar je goed in bent en waar het kan, nog beter worden. Om die reden investeren wij graag in onze medewerkers.

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

Bedankt voor je sollicitatie!

2. Contact opnemen

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

3. Eerste gesprek

We plannen een kennismakingsgesprek in.

4. Tweede gesprek of een dag meelopen

Ontmoet een directe collega tijdens een vakinhoudelijk gesprek.

5. Arbeidsvoorwaarden- gesprek

Is er een match? Contractvoorstel en -ondertekening.

6. Eerste werkdag

Welkom bij de club nieuwe collega!

Neem contact op met Irma

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom ons team versterken  (6)