Safety & security

Bouwen aan veiligheid

Of het nu gaat over het beveiligen van de werkomgeving, de mensen, het bedrijfspand of het omliggende terrein, VanderLinden heeft de expertise en biedt een breed portfolio aan Fire Safety en Security oplossingen. Of het nu gaat om enkelvoudige beveiligingssystemen of meerdere geïntegreerde oplossingen in combinatie met een software management beheerplatform, wij bouwen samen met onze klanten aan een veiligere wereld!

Optimaal beveiligd

Niets is geruststellender dan te weten dat je de beveiliging in en rondom je pand goed geregeld hebt. Wij ondersteunen je bij alles wat je nodig hebt; van gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallaties tot en met BORG gecertificeerde inbraakbeveiligingsinstallaties. Ook voor intelligente video oplossingen, slimme toegangscontrolesystemen of radar- en infraroodsystemen ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze oplossingen ben je optimaal beveiligd.

Beveiligen van A tot Z

Wat voor jouw gebouw en branche de beste oplossing is? Wij luisteren naar jouw wensen en geven je advies afgestemd op de context van de bedrijfsomgeving. Wij blijven scherp op verbeteringen en innovaties en nemen onze klanten graag mee in de nieuwste ontwikkelingen. Zo komen we tot een maatwerk ontwerp dat door ons team van projectspecialisten wordt gerealiseerd.

Ook voor het onderhoud en het beheer

Heb je behoefte aan ervaren servicetechnici die zich volledig ontfermen over het onderhoud? Onze servicemonteurs zijn opgeleid om alle beveiligingsinstallaties normconform te onderhouden en kunnen het functioneren zelfs op afstand monitoren.


Eenvoudig beheer met onze Security Management oplossingen!

Een Security Management Systeem maakt het mogelijk dat verschillende beveiligingssystemen met elkaar communiceren en versterkt de onderlinge werking. In plaats van losse beheerapplicaties, wordt het beheer met een security management systeem eenvoudig centraal via één applicatie uitgevoerd. Vanzelfsprekend levert dit, naast  gebruiksgemak, een aanzienlijke tijdsbesparing op en verhoogt dit tevens het niveau van veiligheid.

In gesprek met specialist Ferry?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Kasteel Heeswijk

"VanderLinden denkt in mogelijkheden en komt met oplossingen die zo veel mogelijk rekening houden met het esthetisch karakter."

VDL Technics

"Bij VanderLinden kan ik rekenen op snelle en fijne communicatie. Zij werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en dat zie je bijvoorbee…

Goodman

“VanderLinden heeft met haar kennis op het gebied van toegangscontrole en beveiligingstechniek een complex vraagstuk opgelost.”

Signify

"Ik ervaar bij VanderLinden een goede planning en organisatie van (onderhouds-) werkzaamheden"