Duurzaamheidsdoelstellingen

Stap voor stap verduurzamen

Wil je je gebouw verduurzamen, maar vind je het lastig om hierin je weg te vinden, heldere doelstellingen te formuleren en de juiste keuzes te maken? We begeleiden je stap voor stap in jouw verduurzamingsproces. Zo zorgen we voor duurzame gebouwen die precies bij je passen, nu en in de toekomst.

Op naar duidelijkheid

We kunnen ons voorstellen dat het je soms duizelt als het op verduurzaming aankomt. Je hebt te maken met steeds veranderende energiewetgeving, allerlei energielabels, subsidies waar je misschien geen weet van hebt en heel veel verschillende partijen. Onze adviseurs voorzien je van de nodige duidelijkheid. Ze begeleiden je stap voor stap binnen jouw verduurzamingstraject.

Meteen duurzaam voordeel

Het uitgangspunt is duidelijk: je wilt beschikken over een duurzaam gebouw dat bij je past en waarmee je aan je eigen duurzaamheidswensen en de eisen van de overheid voldoet. Dat wil je op een manier doen die financieel bij je past en via energiebesparende maatregelen die meteen in je voordeel werken.

Onafhankelijke partner

In wat voor markt je ook werkzaam bent; wij hebben de ervaring om deze duurzaamheidsambities te realiseren. Dit valt of staat bij het formuleren van haalbare duurzaamheidsdoelstellingen. Doelstellingen die passen binnen je huidige bedrijfsvoering, je budget en je duurzame toekomst. Een groot voordeel is dat je via ons te maken hebt met een technisch specialist die je onafhankelijk adviseert over alle bewezen technieken en innovatieve oplossingen.

Sparren met expert Stefan?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Kasteel Heeswijk

"VanderLinden denkt in mogelijkheden en komt met oplossingen die zo veel mogelijk rekening houden met het esthetisch karakter."

Havo Notre Dame

“Na de bouwfase heeft VanderLinden bijna als vanzelfsprekend het onderhoud op zich genomen."

Zonnegilde

“VanderLinden helpt ons keer op keer om de meest optimale combinatie te engineeren en te realiseren.”

VINCI Energies Academy.nl

“Het contact met VanderLinden ervaren we als prettig en persoonlijk."