Power+ Parking

Modulair duurzaam laadstation voor alle Nederlandse parkeerterreinen

Op zoek naar een slimme manier om je parkeerterreinen te verduurzamen? Het is vanaf nu mogelijk om je terrein om te toveren tot een duurzaam laadstation. Door de combinatie van bewezen technieken (elektrische laadpalen, zonnepanelen, windturbines en accu’s) en de koppeling met ons Energie Management Tool (EMT), bouwen we optimaal groene parkeerterreinen. Je boort hiermee meteen gratis nieuwe energiestromen voor je bedrijf aan.

Transformatie tot groen laadstation

Het modulaire, duurzame laadstation is onze meest recente innovatie. Bijna alle Nederlandse bedrijven zijn bezig om hun wagenpark te elektrificeren. Om dit voor elkaar te krijgen, installeren wij al vele jaren laadpalen bij organisaties. Dat zette ons aan het denken: wat als we het verduurzamen van het wagenpark breder trekken en meerdere bewezen technieken inzetten voor de verduurzaming van complete parkeerterreinen?

Een oplossing voor grote en kleine bedrijven

Uiteindelijk is het groene laadplein ontwikkeld. Hierbij plaatsen we elektrische laadpalen, zonnepanelen, windturbines én/of accu’s op parkeerterreinen. Bovendien koppelen we er onze EMT aan. Deze mooie oplossing ligt voor alle bedrijven binnen handbereik, hoe groot of klein je parkeerterrein ook is. Omdat niet iedere techniek voor ieder bedrijf en voor iedere parkeerplaats geschikt is, ontwikkelden we een modulair en schaalbaar systeem.

Power+ Laadpaal (AC+DC):

Deze slimme laadpalen op je groene parkeerplaats leveren op het meest gunstige moment groene stroom aan auto’s en vrachtauto’s. Hierbij zal op intelligentie wijze rekening gehouden worden met het historisch laadprofiel van de gebruiker. Zo ontstaat er een optimale verdeling van het energieverbruik en worden pieken voorkomen.

Power+ Solarcarport Laadpunten (AC+DC):

Deze slimme zonnecarports leveren dubbel energie. In combinatie met de laadpalen en de EV laadinfrastructuur maak je een duurzaam statement richting de buitenwereld. De Solarcarport geeft ook het Energielabel van uw pand een boost.

Power+ Solarcarport Accu:

De energie die via de solar carport vrijkomt, kan meteen gebruikt worden of worden opgeslagen in de accu. Vanzelfsprekend zijn de laadpalen onmisbaar.Power+ Cloud Energie Management Tool:

Je hebt via het slimme laadplein de beschikking over meer energie. Niet enkel voor laadpalen, maar voor uw gehele pand. Monitoring van eigen opwekking, monitoring van (hoofd)aansluiting, sturing en monitoring accu en volledig laadpaal management.

Power+ voor je bedrijfspand:

Dat is handig: de zelfopgewekte energie via het laadplein kan ergens anders binnen het bedrijf ingezet worden. Power+ Cloud organiseert het energiemanagement van je locatie als geheel – inclusief je laadpunten, stationaire batterij, zonne-energie én de netaansluiting.

Netcongestie / Energietransitie:

Met de zelfopgewekte opgeslagen energie kun je netcongestie omzeilen. Op het moment dat het jou uitkomt, kun je deze energie gebruiken voor onder andere airconditioning, netverlichting en terreinverlichting.


Rechtstreeks contact met Robbert opnemen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.