Werken & Leren

Fulltime salaris en een betaalde opleiding? Ontdek je toekomst in techniek!

Klinkt het combineren van werken en leren je als muziek in de oren? Heb je interesse in elektrotechniek of werktuigkundige installaties en wil je een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) opleiding volgen bij een erkend leerbedrijf? Dan ben je bij VanderLinden aan het juiste adres. Bij ons ga je één dag in de week naar school voor de theorie en de overige dagen ben je werkzaam als leerling monteur om de techniek onder de knie te krijgen. Je krijgt de beste begeleiding van ervaren monteurs.

Voor wie?

Ben je een schoolverlater of zij-instromer? Als je interesse hebt om je te ontwikkelen in gebouwgebonden technieken laat het ons dan weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De voordelen voor jou

Onze bedrijfsschool

ElektroPro Talent Ontwikkelcentrum biedt opleidingen gericht op het behalen van erkende mbo-niveau 2 of 3 diploma’s in Elektrotechniek. Hier combineer je het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden met het opbouwen van een veelbelovende loopbaan. Concreet betekent dit dat je vier dagen per week werkt en één dag per week deelneemt aan lessen op onze bedrijfsschool bij ons op locatie in Veghel.

ElektroPro is een samenwerking tussen VanderLinden, Actemium, VerAutomation en Koning Willem 1 College waardoor je de kans krijgt om je breed te ontwikkelen in het prachtige vakgebied Elektrotechniek. We bieden maatwerk afgestemd op jouw kwaliteiten en interesses.

Nieuwsgierig? Irma vertelt je graag meer.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom ons team versterken  (3)