Onderhoud aan technische systemen

VanderLinden ontzorgt op het gebied van gebouwgebonden installaties en de omliggende terreinen. Onze experts beheren, controleren en onderhouden technische systemen preventief, predictief of correctief op basis van contractafspraken. Wij zorgen ervoor dat alles voldoet aan alle wet- en regelgeving, aangezien deze regelmatig verandert, en dat alle kosten inzichtelijk zijn en zo planbaar mogelijk worden gehouden. Oftewel: wij zorgen ervoor dat je grip hebt op je kosten.

Lage beheerskosten

Onze gespecialiseerde engineers adviseren op technisch gebied in het kader van het duurzaam beheren, inspecteren en onderhouden van installaties. Je mag altijd rekenen op een betrouwbare dienstverlening met het beste advies om de beheerskosten van een gebouw of installatie zo laag mogelijk te houden. Zijn er verstoringen, dan handelt onze Service Desk deze adequaat af.

Wij bieden multitechnische onderhoudsdienstverlening aan op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en safety en security. Aanvullende vormen van onderhoud die VanderLinden uitvoert, zijn MJOP en conditiemeting en inspecties.

Laat je je technische onderhoudsdienstverlening graag over aan technisch specialisten? Dan zijn we je graag van dienst!