DHVM

"VanderLinden heeft ons geholpen om een optimaal binnenklimaat te bereiken met minder gebruik van fossiele brandstof."

DHVM

Kevin Sies is technisch manager voor DHVM Vastgoedmanagement. Hij beheert een vastgoedportefeuille met meerdere grote panden en is het aanspreekpunt voor zowel huurders als verhuurders. Kevin is vandaag in een pand in Eindhoven, op een steenworp afstand van het station.

Kevin vertelt: “Het pand waar we nu zijn, heeft een kantoorfunctie. Het heeft 7 bouwlagen en een totaaloppervlak van ruim 11.000 m2. Zo heb ik meerdere panden in mijn portefeuille.” Hij vervolgt: “Ik werk al ruim 10 jaar met VanderLinden samen. Niet alleen bij dit pand, maar ook bij andere panden. In al die tijd heb ik het contact met VanderLinden als heel persoonlijk en prettig ervaren.”

“De monteurs zijn proactief en spreken mij aan als er ruimte voor verbetering is. Van de adviseur krijg ik duidelijke rapportages en adviezen over bijvoorbeeld het planmatig onderhoud.”

Hij vervolgt: “Om een voorbeeld te noemen: ik kreeg het advies om een verouderd onderdeel van het warmtewiel te vervangen. Hierdoor werd de efficiëntie van de hele installatie verbeterd. Dit had een verlaging van het gasgebruik en een kostenbesparing tot gevolg. Dit advies neem ik dan mee in de gesprekken met de huurders of de eigenaar van het pand. Dat hetzelfde resultaat qua binnenklimaat met minder gebruik van grondstoffen bereikt kon worden, sprak deze huurder erg aan.”

Kevin besluit: “Het verduurzamen van kantoren is sowieso een belangrijk onderwerp, gezien het verplichte C-label voor kantoren (per 1 januari 2023). Dat dit pand al energielabel C heeft, maakt niet dat we niet nadenken over verdere verduurzaming. Zo wordt binnenkort ook door VanderLinden alle buitenverlichting door LED-armaturen vervangen.

Wat andere opdrachtgevers zeggen:

First Crown

“Ik zocht partners waarop ik blindelings kon vertrouwen en ik was tevreden over de manier waarop VanderLinden het onderhoud aan de bestaande inst…

Havo Notre Dame

“Na de bouwfase heeft VanderLinden bijna als vanzelfsprekend het onderhoud op zich genomen."

Kasteel Heeswijk

"VanderLinden denkt in mogelijkheden en komt met oplossingen die zo veel mogelijk rekening houden met het esthetisch karakter."

Zonnegilde

“VanderLinden helpt ons keer op keer om de meest optimale combinatie te engineeren en te realiseren.”

VDL Technics

"Bij VanderLinden kan ik rekenen op snelle en fijne communicatie. Zij werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en dat zie je bijvoorbee…

VINCI Energies Academy.nl

“Het contact met VanderLinden ervaren we als prettig en persoonlijk."

Onderhoud & beheer, Werktuigbouwkunde