First Crown

“Ik zocht partners waarop ik blindelings kon vertrouwen en ik was tevreden over de manier waarop VanderLinden het onderhoud aan de bestaande installaties uitvoerde."

First Crown

Ton Steenbeek is Property Manager bij First Crown Beheer. Vanuit First Crown Beheer beheren we samen met Jan Schram, Menno Kooiman en Marcel van Broekhoven onder andere de gebouwen van ‘Bond Concepts’, hoogwaardige full service kantoorruimten op goed te bereiken locaties. Ton is vandaag bij ‘Bond Towers’ in Breda, een van de vele panden die hij beheert.

Ton vertelt: “Bond Concepts omvat veel meer dan alleen het verhuren van een kantoorruimte; het legt de basis voor een nieuwe community.” Hij legt uit: “Om het gevoel van “Bonding” en saamhorigheid en dus het verbinding van en tussen huurders te bevorderen, werd bij Bond Towers een ontmoetingsplek tussen twee torens gebouwd, het atrium. ”Enthousiast geeft hij toelichting op de verschillende activiteiten in het atrium, van zakelijke bijeenkomsten tot uitgebreid lunchen en het gezamenlijk kijken naar voetbal en formule 1 wedstrijden op het grote scherm.

Omdat het atrium dus letterlijk het bruisende centrum van de ‘Bond Towers’ werd, was Ton kritisch op de selectie van leveranciers voor de bouw alsook voor de aanleg van de klimaat, brand en elektrotechnische installaties.

“Ik zocht partners waarop ik blindelings kon vertrouwen. Ik was tevreden over de manier waarop VanderLinden het onderhoud aan de bestaande installaties uitvoerde. De medewerkers van VanderLinden zijn erg betrokken en regelen alles rondom het onderhoud, bijvoorbeeld bij verbouwingen van huurders en de daarmee gemoeide kosten en investeringen.”

Ton besluit: “Daarom vroeg ik hen om mee te denken over alle nieuw aan te leggen technische installaties. VanderLinden ontwierp dusdanig, dat energielabel A gehaald werd. Ik vond VanderLinden uitblinken in kennis en kunde; precies dat zocht ik in een partner. En in de uitvoering van het project bleek niet alleen deze inhoudelijke kennis aanwezig te zijn, maar lieten ze ook een knap staaltje projectmanagement zien.”

Andere tevreden opdrachtgevers:

DHVM

"VanderLinden heeft ons geholpen om een optimaal binnenklimaat te bereiken met minder gebruik van fossiele brandstof."

Goodman

“VanderLinden heeft met haar kennis op het gebied van toegangscontrole en beveiligingstechniek een complex vraagstuk opgelost.”

Havo Notre Dame

“Na de bouwfase heeft VanderLinden bijna als vanzelfsprekend het onderhoud op zich genomen."

Kasteel Heeswijk

"VanderLinden denkt in mogelijkheden en komt met oplossingen die zo veel mogelijk rekening houden met het esthetisch karakter."

Signify

"Ik ervaar bij VanderLinden een goede planning en organisatie van (onderhouds-) werkzaamheden" 

VDL Technics

"Bij VanderLinden kan ik rekenen op snelle en fijne communicatie. Zij werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en dat zie je bijvoorbee…

Elektrotechniek, Onderhoud & beheer, Safety & security, Werktuigbouwkunde