Specialist in integratietechniek

VanderLinden is kennisspecialist op het gebied van systeemintegratie. Hieronder verstaan we het integreren van zowel safety, security en comfort, waarmee we ons onderscheiden in de markt. Door slim en efficiënt gebruik te maken van systeemintegratie wordt de functionaliteit van gebouwgebonden installaties versterkt.

Effiecient beheer

Systeemintegratie betekent efficientie voor de gebruiker; alle systemen komen samen in één open integratieplatform, zodat je alles vanaf één plek kunt bedienen en beheren. Onze specialisten hebben ervaring in zowel het koppelen van verschillende bestaande installaties als het koppelen van meerdere gebouwen in een gebouwbeheersysteem.

Oplossingen voor bestaande bouw

Systeemintegratie betekent efficientie voor de gebruiker; alle systemen komen samen in één open integratieplatform, zodat je alles vanaf één plek kunt bedienen en beheren. Lees hier hoe wij dit vraagstuk voor Bruins International naar tevredenheid opgelost hebben.

Terugverdientijd

VanderLinden begrijpt dat er goede onderbouwing voor een investering op het gebied van gebouwautomatisering moet zijn. Daarom wordt naast een investeringsplan ook een terugverdienplan opgesteld. Hierdoor wordt inzichtelijk hoe gebouwautomatisering bijdraagt aan een substantuele kostenbesparing. Door de kosten en bespraingen met elkaar te vergelijken wordt bepaalt welk return on investment wordt behaald.

Wil je graag meer informatie over hoe gebouwautomatisering in jouw pand toegepast kan worden? Neem dan contact op met onze specialist William Duinkerken.

William Duinkerken, Manager Gebouwautomatisering  
M +31(0)6 31 74 63 65
william.duinkerken@vanderlindenbs.com

Bruins International: “Wij hebben nu één systeem voor onze 6 panden”.