Specialist op het gebied van Security

Door slim te automatiseren kunnen wij de veiligheid van een gebouw en het omliggende terrein garanderen. Met beveiliging en toegang als specialisme ontwerpen, installeren en onderhouden we beveiligingsinstallaties. Samen gaan we op zoek naar de juiste security oplossing. Door het gebruik van geavanceerde technologie en het inzetten van experts bieden we een totaaloplossing voor gebouwen in diverse markten.

Hoe gaan we te werk?

De eerste stap is kijken naar het desbetreffende gebouw en de benodigde installaties. Op basis hiervan verstrekken we een integraal advies op zowel organisatorisch, bouwkundig en elektronisch gebied. We werken samen projectmatig naar een oplossing en overleggen of de beveiliging voldoet aan alle wensen. We behoeden je voor alle veiligheidsrisico’s. Je mag altijd rekenen op een service van hoge kwaliteit.

Aanwezigheidsregistratie en beveiligingsinstallaties

Voorbeelden van onze veiligheidsoplossingen zijn beveiligingsinstallaties, toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie, camerabewaking/CCTV, perimeterbeveiliging, inbraakdetectie en risico-inventarisatie conform TAPA Richtlijnen.

Heb je interesse in een integraal advies en een ervaren technisch partner? Dan helpen we je graag.