Specialist op het gebied van safety

Een van de belangrijkste aspecten van een goede werkomgeving is veiligheid. VanderLinden ontzorgt op het gebied van veiligheid en zekerheid. Als specialist verzorgen we de levering, installatie en het onderhoud aan brandmeld- en ontruimingsinstallaties door middel van onze kennis en ervaring. 

Waarom is veiligheid belangrijk?

De gevolgen van een brand zijn vaak niet te overzien. Het risico bestaat dat er medewerkers gewond raken of erger. Hiernaast kan de inventaris verloren gaan. Dit in combinatie met wederopbouwkosten en inkomstenderving door stilstand kan fatale gevolgen hebben voor een bedrijf. De wettelijke verantwoordelijkheid voor de brandveiligheid ligt namelijk bij de eigenaar en/of gebruiker van een gebouw. Daarom zijn betrouwbare en goed aangelegde brandmeld- en ontruimingsinstallaties cruciaal.

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Een brandmeldinstallatie zorgt ervoor dat brand in een vroeg stadium gesignaleerd wordt. Hierdoor kan het bestrijden van de brand tijdig plaatsvinden. Ook kunnen er op tijd maatregelen worden genomen om iedereen veilig te stellen. De schade kan op deze manier worden beperkt of worden voorkomen. Een ontruimingsinstallatie zorgt voor het alarmeren van medewerkers bij brand of calamiteiten. Zo kan iedereen op tijd het pand verlaten.

Specialistische kennis bij VanderLinden

We hebben de specialistische kennis in huis om de benodigde controles uit te voeren en de juiste werkprocedures te verrichten. Onze ervaren medewerkers hebben kennis van de wet- en regelgeving omtrent brandmeld- en ontruimingsinstallaties. We beschikken over branchespecifieke kennis in de marktsegmenten commercieel- en maatschappelijk vastgoed, industrie, transport en logistiek. VanderLinden is CCV erkend voor het leveren, installeren en onderhouden van de installaties. 

Wil je graag meer informatie over dit specialisme? Neem dan vrijblijvend contact met ons op