Davy

Ontmoet monteur Davy

Een gevarieerde baan met volop ruimte voor eigen ontwikkeling. Voor Davy Abrahams een ideale combinatie. Als monteur komt Davy op de meest uiteenlopende plekken om zijn veelzijdigheid aan skills in de praktijk te brengen. “Ik ben vooral actief in grotere, logistieke panden en kantoren. Daar zitten we met beveiliging, maar ook met loodgieters en elektra. Afhankelijk van wat de klant wil, komen wij dat installeren. Zelf ben ik meer werkzaam aan de beveiligingskant. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om brandmeldinstallaties, toegangscontrole, inbraakbeveiliging en alles wat daarbij komt kijken.”

Van stage naar een vaste baan
Waar Davy alweer een poos voor VanderLinden aan de slag is, kwam hij er binnen via zijn stage. Zo heeft hij het bedrijf echt leren kennen. “Na mijn vmbo-diploma ben ik hier meteen aan de slag gegaan als leerling elektromonteur en met een BBL-opleiding begonnen. Inmiddels heb ik veel verschillende werkzaamheden uit mogen voeren, waar ik vooral goed in ben begeleid. Daarnaast blijft techniek vooruitgaan dus daar valt telkens veel in te leren. Cursussen zijn dan ook een belangrijk onderdeel in het vak en daar word je op voorhand voor ingeschreven. Zo leer je telkens een hoop bij en dat is altijd mooi meegenomen!”

Plek voor eigen inbreng
Waar Davy zijn opdrachten met precisie en vakmanschap uitvoert, is er in zijn werk altijd ruimte voor eigen initiatief, zo geeft hij aan. “Ik heb onlangs bij Shell een systeem aangelegd. Dat was een mooie uitdaging. Iedere uitdaging is leuk, omdat we telkens weer iets nieuws mogen maken waar uiteindelijk de klant tevreden mee is. Er is zelfs plek voor eigen inbreng: je kunt nieuwe voorstellen met de klant bespreken, die bijvoorbeeld net wat duurzamer zijn. Daar staan ze voor open. Er wordt echt vertrouwd op je eigen kunnen en dat werkt natuurlijk heel fijn.”

Ontmoet je nieuwe collega

Stefan

VanderLinden is een ruimdenkende organisatie die gehoor geeft aan goede ideeën en daarmee ondernemerschap stimuleert. Je wordt hier van harte toegejuicht om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen.

Ontmoet je nieuwe collega

Marco

Wij werken met betrokken teams die vanuit hun eigen expertise volledige vrijheid hebben om dagelijks te werken aan oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Ontmoet je nieuwe collega

Ilse

Handig: via mijn werkgever fit zijn én blijven! We brengen allemaal veel tijd op ons werk door. Dan is het ideaal om binnen je werkomgeving aan je gezondheid te mogen werken.

Ontmoet je nieuwe collega

Lisette

Naast hard werken is er ook genoeg ruimte voor plezier. Lisette, ook bekend als de “Regelaar”, is een van de bestuursleden van de personeelsvereniging. “Het is leuk om collega’s op een andere manier te leren kennen. Daarom komen we regelmatig samen op totaal andere locaties om iets leuks te ondernemen.”

Ontmoet je nieuwe collega

Rob

Winkelier. Hovenier. Elektromonteur. Dit is in het kort de carrière van Rob. “Ik was als hovenier aan het werk toen er een flyer van VanderLinden in de bus viel met de uitnodiging voor een open dag voor zij-instromers. Nu, twee jaar later, heb ik mijn opleiding tot zelfstandig elektromonteur bijna afgerond. Wat ben ik blij met deze omscholing.”