Vacature Werkvoorbereider/Calculator Werktuigbouwkunde

Locatie

Breda of Veghel

Salaris

€ 3.300 – € 4.500

Aantal uur

32 – 40 uur

Ben jij een organisatorische duizendpoot en houd je van variatie in je werk? Bij VanderLinden ziet geen dag er hetzelfde uit voor een Werkvoorbereider/Calculator Werktuigbouwkunde Installaties. Het ene moment ben je druk om de juiste materialen op tijd geleverd te krijgen op locatie van de klant en het andere moment zit je op kantoor de calculatie en offerte voor te bereiden. Als Werkvoorbereider/Calculator Werktuigbouwkunde streef jij samen met een team van collega’s naar tevreden klanten, dan is jouw doel bereikt!

Je bent de spil van de afdeling waar werktuigbouwkundige (klimaat en sanitaire installaties) projecten worden gerealiseerd. Jij zorgt voor een strakke planning met de juiste mensen en de benodigde materialen. Met jouw hands-on mentaliteit ondersteun je de projectleider en draag je bij waar nodig.

Jouw werk

 • Jij bent als Werkvoorbereider/Calculator Werktuigbouwkunde Installaties verantwoordelijk voor de calculatie, projectplanning en voorbereiding van de utiliteitsprojecten.
 • Samen met projectleider, beoordeel je of aanvragen in de planning passen en haalbaar zijn binnen de gestelde termijnen.
 • Met behulp van het calculatieprogramma stel je de calculatie op. Hierin betrek je de nodige collega’s en indien nodig partners om tot de juiste technische oplossing en kostprijs te komen
 • Je bent verantwoordelijk van het gehele voorbereidingstraject van je projecten, van kick-off tot oplevering. Zo controleer je de tekeningen van werktuigbouwkundige installaties bij aanvang van een project, zorg je voor een planning van de werkzaamheden, stem je die indien noodzakelijk af met partners en opdrachtgevers.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de functionele aansturing van monteurs.
 • Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers en maakt afspraken met betrekking tot prijs en levertijden.
 • Je bent hands-on en ondersteunt met tekenwerkzaamheden als het project dit vraagt.

Wat bieden wij?

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding installatietechniek of werktuigbouwkunde of MIT.
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring en kennis van materialen.
 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, handelt klantgericht en laat je niet snel uit het veld slaan.
 • Je hebt een focus op efficiency, kwaliteit en bovendien ben je stressbestendig en accuraat.
 • Je bent een geboren techneut. Je houdt van je vak en interesseert je voor nieuwe technieken. Je groeit graag door in je werk.
 • Je bent gewend aan het werken met een ERP-systeem.

Onze bedrijfscultuur

Bij VanderLinden ken je al je collega’s, er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een praatje in de koffiehoek, we vieren verjaardagen en er is een vrijdagmiddagborrel. We helpen elkaar waar we kunnen zowel professioneel als sociaal. En dat maakt dat iedereen zich er thuis voelt. We doen het met elkaar en zijn er voor elkaar.

VanderLinden

VanderLinden bestaat al ruim 75 jaar. Wij ondersteunen bij alles wat nodig is om gebouwgebonden installaties zo goed mogelijk te laten presteren. Met onze mix van technische kennis en goede dienstverlening bieden we complete maatwerkoplossingen aan. Samen met zo’n 90 medewerkers realiseren en onderhouden we elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties. We werken voor toonaangevende opdrachtgevers in een straal van zo’n 60 kilometer rond Veghel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de top tien onder de logistieke centra? Ook zijn we nauw betrokken bij grote projecten van een aantal belangrijke vastgoedontwikkelaars. En komen we over de vloer bij een van de mooiste kastelen van ons land.