Werkvoorbereider Elektrotechniek Beheer & Onderhoud

Vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek Beheer & Onderhoud

Locatie

Veghel

Salaris

€ 3.600 – € 4.600

Aantal uur

32-40 uur

Klaar om de schakelaar om te zetten naar een nieuwe uitdaging? Als Werkvoorbereider Elektrotechniek, op de afdeling Beheer & Onderhoud, ben je de onmisbare link tussen klanten, monteurs en leveranciers. Geen dag ziet er hetzelfde uit als Werkvoorbereider Elektrotechniek. Zo ben je de ene dag bezig met het maken van calculaties voor offertes, terwijl je de volgende dag monteurs aanstuurt om de klus te klaren.

Jouw werk

  • Vanuit de onderhoudscontracten komen wensen van klanten naar boven met betrekking tot aanpassingen van installaties, die je met hen gaat bespreken.
  • Als Werkvoorbereider Elektrotechniek maak je een calculatie en stel je een prijs en offerte op voor deze werkzaamheden.
  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de afgesproken werkzaamheden, het bestellen van materialen en het organiseren van de kick-off met de servicemonteur.
  • Je bent als Werkvoorbereider Elektrotechniek mede verantwoordelijk voor de functionele aansturing van monteurs. 
  • Je houdt de projectadministratie op orde in nauw overleg met de contractmanager.

Wat bieden wij?

Wie ben jij?

  • Mbo-4 diploma Elektrotechniek en enkele jaren relevante werkervaring.
  • Praktisch ingesteld, in staat om overzicht te bewaren in een hectische omgeving en efficiënt te organiseren.
  • Zelfstandig, initiatiefrijk en klantgericht met sterke communicatieve vaardigheden.
  • Focus op efficiency, kwaliteit en nauwkeurigheid.
  • Flexibel, proactief en ervaring met ERP-systemen.

Onze bedrijfscultuur

Bij VanderLinden ken je al je collega’s, er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een praatje in de koffiehoek, we vieren verjaardagen en er is een vrijdagmiddagborrel. We helpen elkaar waar we kunnen zowel professioneel als sociaal. En dat maakt dat iedereen zich er thuis voelt. We doen het met elkaar en zijn er voor elkaar.

VanderLinden

VanderLinden bestaat al ruim 75 jaar. Wij ondersteunen bij alles wat nodig is om gebouwgebonden installaties zo goed mogelijk te laten presteren. Met onze mix van technische kennis en goede dienstverlening bieden we complete maatwerkoplossingen aan. Samen met zo’n 90 medewerkers realiseren en onderhouden we elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties. We werken voor toonaangevende opdrachtgevers in een straal van zo’n 60 kilometer rond Veghel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de top tien onder de logistieke centra? Ook zijn we nauw betrokken bij grote projecten van een aantal belangrijke vastgoedontwikkelaars. En komen we over de vloer bij een van de mooiste kastelen van ons land.

‘’De verantwoordelijkheid en de vrijheid om tactvol na te denken over hoe bepaalde zaken dienen te worden ingevuld maakt dit een erg leuke baan om met passie en gedrevenheid uit te voeren.’’ – Stefan – Werkvoorbereider Onderhoud & Beheer