Vacature Werkvoorbereider/Calculator Werktuigbouwkunde

Locatie

Veghel

Aantal uur

32 – 40 uur

Bij VanderLinden ziet geen werkdag er hetzelfde uit voor een Werkvoorbereider/Calculator Werktuigbouwkunde. Het ene moment zit je op kantoor de calculatie en offerte voor te bereiden en het andere moment ben je druk om de juiste materialen op tijd geleverd te krijgen op locatie van de klant. Als Werkvoorbereider/Calculator Werktuigbouwkunde streef jij samen met een team van collega’s naar tevreden klanten, dan is jouw doel bereikt!.

Je bent de spil van de afdeling waar werktuigbouwkundige (klimaat en sanitaire installaties) projecten worden gerealiseerd. Jij zorgt voor een strakke planning met de juiste mensen en de benodigde materialen. Met jouw hands-on mentaliteit ondersteun je de projectleider en draag je bij waar nodig.

Jouw werk

 • Jij bent als Werkvoorbereider/Calculator Werktuigbouwkunde verantwoordelijk voor de calculatie, projectplanning en voorbereiding van de projecten binnen de Utiliteit.
 • Samen met projectleider, beoordeel je of aanvragen in de planning passen en haalbaar zijn binnen de gestelde termijnen.
 • Met behulp van het calculatieprogramma stel je de calculatie op. Hierin betrek je de nodige collega’s en indien nodig partners om tot de juiste technische oplossing en kostprijs te komen
 • Je bent verantwoordelijk van het gehele voorbereidingstraject van je projecten, van kick-off tot oplevering. Zo controleer je de tekeningen van werktuigbouwkundige installaties bij aanvang van een project, zorg je voor een planning van de werkzaamheden, stem je die indien noodzakelijk af met partners en opdrachtgevers;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de functionele aansturing van monteurs.
 • Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers en maakt afspraken met betrekking tot prijs en levertijden.

Wat bieden wij?

 • Een fijne werksfeer en korte communicatielijnen.
 • Ruimte voor jouw ideeën. We vertrouwen op jouw vakkennis en voeren suggesties waar mogelijk door.
 • We bieden een bovengemiddeld salaris, een vast contract en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard horen daar ook een laptop en een telefoon bij. Daarnaast hebben we een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering, een voordelig sportabonnement en een aantrekkelijk aandelenspaarplan.
 • Bij een dienstverband van 40 uur per week heb je maar liefst 38 vrije dagen per jaar, zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.
 • Aanvullende trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanwensen.
 • Een actieve personeelsvereniging die gezellige uitjes organiseert.
 • Je maakt onderdeel uit van het wereldwijde VINCI concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding installatietechniek of werktuigbouwkunde of MIT.
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring en kennis van materialen.
 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, handelt klantgericht en laat je niet snel uit het veld slaan.
 • Je hebt een focus op efficiency, kwaliteit en accuratesse.
 • Je bent stressbestendig en accuraat.
 • Je bent een geboren techneut. Je houdt van je vak en interesseert je voor nieuwe technieken. Je groeit graag door in je werk.

Onze bedrijfscultuur

Bij VanderLinden staan de mensen centraal. Ons succes zit in de toegevoegde waarde die we leveren aan onze klanten. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op de VINCI Energies Way of Life, waarbij ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen & transparantie en empowerment onze gemeenschappelijke waarden zijn. Dit zul je herkennen binnen het bedrijf en bij elke medewerker. Je collega’s zijn stuk voor stuk enthousiast, meedenkend en gericht op het beste resultaat dat we individueel en gemeenschappelijk kunnen behalen.

VanderLinden

VanderLinden bestaat al ruim 75 jaar en ondersteunt bij alles wat nodig is om gebouwen – en de mensen die er werken – optimaal te laten presteren. Nu en in de toekomst. Met onze mix van technische expertise en dienstverlening bieden we  integrale maatwerk oplossingen aan voor gebouwgebonden omgevingen. VanderLinden telt 85 medewerkers en is gericht op het realiseren en onderhouden van elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties. Onze klanten zijn te vinden in de markten industrie, logistiek en commercieel vastgoed.

‘’De inhoud van techniek en complexiteit maakt het werk leuk.’’  – Ton van Grinsven – Projectleider

Spreekt deze functie jou aan en wil je solliciteren? Klik dan op de solliciteer button. Wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Irma van Bakel.

Irma van Bakel

HR Business Partner

irma.vanbakel@vanderlindenbs.com
+31 (0)6 20 63 65 91
https://www.vanderlindenbs.nl