Bij VanderLinden pak je de rol die bij jou past

Zoek jij een ‘thuis’ waar jouw vakmanschap in installatietechniek tot bloei komt? Welkom bij VanderLinden.

Waar ligt jouw kracht? Bij het adviseren over slimme en duurzame installatietechnieken, het realiseren van gebouwgebonden installaties of bestaande installaties onderhouden en renoveren? Reken in onze kleine teams op ruimte om de rol te pakken die het beste bij jou past. Met veel kansen om je te blijven ontwikkelen in de installatietechniek en werk te maken van een gezonde toekomst. Ben jij er klaar voor om met ons te werken aan uitdagende opdrachten?

Profiteer van een goede basis

Een bedrijf met familiaire omgangsvormen en Brabantse gezelligheid, waarin iedereen oprecht in jou geïnteresseerd is en je graag vooruithelpt, zo omschrijven veel collega’s onze werkomgeving. Het mooie is dat VanderLinden deel uitmaakt van VINCI Energies, een internationaal concern. We profiteren van de kennis in dit enorme netwerk en van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Maar verder zijn we eigen baas; een informele organisatie met weinig managementlagen. We waarderen jouw kwaliteiten en staan open voor jouw ideeën. En je krijgt al vlug verantwoordelijkheid, in welke functie je ook aan de slag gaat. Zo kunnen we als team snel besluiten nemen en makkelijk meebewegen met onze klanten en de markt.

Werk in de regio

Samen met je collega’s werk je voor toonaangevende klanten in een straal van zo’n – 60 kilometer rond Veghel. Natuurlijk volgen we onze relaties als ze uitbreiden naar andere regio’s in Nederland. Voorbeelden van klanten en opdrachten? Wat dacht je van de top tien onder de logistieke centra? Of de grote projecten van belangrijke vastgoedontwikkelaars waarbij we betrokken zijn? Ook komen we over de vloer bij een van de mooiste kastelen van ons land. Met veel klanten hebben we al jaren een goede band. Reken maar dat je hen en de technische systemen in hun gebouwen goed leert kennen. En dat je al snel begrijpt met welke aanpassingen, vernieuwingen of innovaties je hen het beste van dienst bent.  

Geniet van de afwisseling

Houd jij van afwisseling in je werk? Dan voel je je vast en zeker snel op je plek bij ons. Of je nu voor Projecten of Onderhoud & Beheer werkt. Bij Projecten draag je bij aan uiteenlopend maatwerk. Zoals het ontwerpen en aanleggen van toegangs- en beveiligingssystemen, of grootschalige zonnestroomprojecten om de energietransitie te versnellen. Of de renovatie van een kantoor of logistiek centrum waarbij je de nieuwste technieken toepast op het gebied van klimaat, toegangsbeveiliging en data-installaties. Ga je bij Onderhoud & Beheer aan de slag, dan werk je aan laagspanningsinstallaties en installaties voor klimaat, beveiliging en brandveiligheid.

Pak de rol die bij je past

Denk jij graag mee over de aanpak? Top! Want je snapt vast dat projecten en onderhoudstrajecten in de praktijk lang niet altijd zo lopen als we hadden bedacht, hoe goed we ze ook voorbereiden. Samen komen we tot de beste ideeën, plannen en oplossingen. Past meters maken veel beter bij jou? Helemaal goed! Juist met al die verschillende krachten vormen we bij VanderLinden zo’n sterk team.

Maak werk van je toekomst

Als jij gezond blijft en kunt groeien als persoon en professional worden we samen sterker. Daarom dagen we je uit om mee te doen met de leuke activiteiten van ons vitaliteitsprogramma, met inspirerende workshops en sportieve activiteiten met collega’s. En we stimuleren je om te blijven leren. Maar ook om na te denken over je toekomst. Waar zie jij jezelf over vijf jaar? We helpen je graag om daar te komen.

Dit bieden wij jou

 • Bovengemiddeld salaris, afhankelijk van prestaties;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
 • Flexibele werkuren;
 • Mogelijkheid om parttime te werken (ook voor monteurs);
 • Persoonlijk opleidingsplan dat jaarlijks wordt geëvalueerd; 
 • Onbeperkt online trainingen volgen via GoodHabitz;
 • Mobiele telefoon, laptop en bedrijfswagen afhankelijk van functie;
 • Tot 50% vergoeding op sportabonnement bij diverse sportscholen;
 • Kom je met de fiets naar het werk, dan kun je gebruikmaken van het fietsplan;
 • Vrijdagmiddagborrel, wanneer mogelijk buiten op het terras;
 • Personeelsvereniging met diverse leuke activiteiten en uitjes;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Deelname aan VINCI aandelenspaarplan;
 • Wat je nog meer nodig hebt om je functie goed te kunnen uitoefenen…

Personeelsvereniging

VanderLinden heeft een actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert voor personeelsleden en hun familie. Het is altijd gezellig om in een andere sfeer leuke dingen met elkaar te ondernemen, zoals een evenementenavond of een grappige activiteit.

Daarnaast hebben we jaarlijks terugkerende activiteiten:

 • Zomerbarbecue
 • Sinterklaasviering
 • Kerstborrel

Jouw nieuwe collega’s

Wil jij meer weten over je nieuwe collega’s? Lees dan de verhalen van onze medewerkers.

Introductieprogramma

Als nieuwe medewerker krijg je van ons een introductieprogramma aangeboden. Dit programma is erop gericht om jou snel thuis te laten voelen binnen onze organisatie. Gedurende deze periode krijg je een buddy die er altijd voor je is. Dit introductieprogramma hebben we ook voor leerlingen, alleen krijgen zij een praktijkbegeleider toegewezen.
Aan het eind van het introductieprogramma wordt er een evaluatiegesprek gepland. Tijdens de evaluatie worden de eerste ervaringen met elkaar gedeeld en worden afspraken gemaakt voor de komende periode.

Veiligheid voorop

Omdat veiligheid bij VanderLinden hoog in het vaandel staat, besteden we hier veel aandacht aan. VanderLinden is in het bezit van het VCA** certificaat. Al onze monteurs zijn werkzaam met een geldig VCA diploma, een hoogwerker certificaat en up to date met de NEN 3140. Mocht dit er niet zijn, dan zorgen we hier samen voor. Daarnaast volgen de monteurs diverse trainingen om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de branche. Maandelijks organiseren we een toolboxmeeting waarin het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers wordt besproken. Onze veiligheidsdeskundige is elke dag bezig met alles rondom de veiligheid van onze medewerkers. Hij bezoekt regelmatig projecten om te kijken hoe de veiligheid op de werkvloer kan worden verbeterd.

Vignet Vitaal Bedrijf

Wij zijn trots op ons vignet ‘Vitaal Bedrijf’, een bevestiging van onze serieuze inspanningen op het gebied van vitaliteit. Lees hier het artikel: