Vacature Tactisch Inkoper

Locatie

Veghel en Zwijndrecht

Aantal uur

32 – 40 uur

Onderhandelen, offertes aanvragen en beoordelen en onderaannemers voor de groep werven. Zomaar een greep uit de werkzaamheden van een Tactisch inkoper. Jij weet precies wat projecten nodig hebben, nog voordat de Projectmanager ernaar vraagt. Het inkoopproces van A to Z verzorgen? Dat is voor jou geen probleem. Klinkt dit als een job voor jou? Zoek dan niet verder, wij zijn op zoek naar jou!

Jouw werk

Als Tactisch Inkoper richt jij je vooral op de projecten binnen Verkerk Groep in Zwijndrecht en VanderLinden in Veghel. Je zal tussen deze locaties rouleren. De projecten hebben een omvang van 2 miljoen tot 8 miljoen euro en bevinden zich door heel Nederland. Jouw taak? Zorgen dat de juiste leveranciers en onderaannemers gekoppeld worden aan deze projecten, om zeker te zijn van een vliegende start. Hierbij let jij erop dat toeleveranciers hetzelfde in de wedstrijd zitten als wij, namelijk met het oog op duurzaamheid. Jij kan als inkoper het verschil maken in de toeleveringsketen en tilt de organisatie zo naar een hoger niveau. Je zet offerte aanvragen uit, voert onderhandelingen en komt tot passende (raam)overeenkomsten. Alleen onder de scherpste condities natuurlijk! Jij zet jouw juridische kennis daarbij in om leverancierscontracten te kunnen beoordelen. Om jouw taken uit te kunnen voeren, heb je korte lijnen met (project)management, engineers en werkvoorbereiders die verantwoordelijk zijn voor de technische aspecten. Door jouw kennis en ervaring ben je een gelijkwaardige gesprekspartner voor hen. Daarnaast ben je onderdeel van het procurement team van VINCI Energies Netherlands.

Jouw werkdag

Het is maandagochtend, iets na achten. Je start op kantoor in Zwijndrecht. Onder het genot van een kopje koffie begin je met het doornemen van je e-mails. Een van de Projectmanagers heeft een spoedje: het contract met een onderaannemer is nog niet getekend. Vervelend, want die moet wel aan de slag. Je belt met je contactpersoon die uitlegt dat er nog wat openstaande punten zijn in het contract. Omdat dit haast heeft plan je vanmiddag nog een gesprek in om dit te bespreken. Je Projectmanager is blij dat jij het snel oppakt! Vervolgens pak je je spullen: op naar een kick-off meeting van een nieuw project. In voorbereiding op deze meeting, heb je ervoor gezorgd dat je aansluitend een afspraak hebt met de desbetreffende Projectmanager. Samen stellen jullie een plan van aanpak op, zodat je naast de beste prijs ook de kwaliteit en levertijden kunt verzekeren. Na een lunch in het bedrijfsrestaurant start je al dan niet online de afspraak met de onderaannemer. Je zit met de juiste mensen aan tafel, waardoor de laatste openstaande punten direct afgehandeld worden. Alles is akkoord en je past het contract aan. Nog voor het einde van de werkdag kan de onderaannemer tekenen. Je eindigt je werkdag met een telefoontje naar de Projectmanager. Hij is blij om te horen dat de onderaannemer aan de slag kan en hij zich aan de planning kan houden!

Wie ben jij

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur een opleiding Nevi of soortgelijk
 • Jij hecht belang aan milieu, maatschappij en governance (ESG).
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent bereid om te reizen binnen Nederland;
 • Je bent proactief en weet je contacten altijd te overtuigen om tot een mooi resultaat te komen.

Wij bieden

 • Een toffe job voor 32-40 uur per week;
 • Een baan met veel verantwoordelijkheden en afwisselende werkzaamheden;
 • Een passende leaseauto;
 • Een enthousiast en gezellig team met een informele werksfeer;
 • 25 vakantie- en 13 ADV-dagen;
 • Een winstuitkering;
 • Mogelijkheid tot deelname aan ons aandelen programma;
 • Opleidingsmogelijkheden om jouw ambities waar te maken.

Wie wij zijn

Verkerk Groep en VanderLinden zijn onderdeel van VINCI Energies. Wij adviseren over, ontwerpen, bouwen, optimaliseren en onderhouden gebouw gebonden installaties en industriële processen. Wij ondersteunen bij alles wat nodig is om gebouwen – en de mensen die er werken – optimaal te laten presteren. Met een hart voor de techniek, een marktgesegmenteerde aanpak en proceskennis maken wij voor hen graag het verschil. Samen dragen wij ons steentje bij aan de energietransitie en de digitale transformatie..

Is dit jóuw vacature en ben je klaar om te solliciteren? Neem dan contact met ons op!
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Gabe Wennekes, HR Manager.  
T: 0650989334

Ben je meteen enthousiast en wil je reageren? Stuur dan je CV op naar:

Irma.vanbakel@vanderlindenbs.comVanderLinden Veghel of Jade.groeneveld@verkerk.comVerkerk Zwijndrecht

Irma van Bakel

HR Business Partner

irma.vanbakel@vanderlindenbs.com
+31 (0)6 20 63 65 91
https://www.vanderlindenbs.nl