Stage

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Daarom hebben we regelmatig ruimte voor uitdagende stages en afstudeeropdrachten voor onderstaande leerrichtingen:

mbo – stage gebouwgebonden utiliteitsinstallaties
Zowel uitvoerend als op kantoor.

hbo – stage of afstudeeropdracht in diverse richtingen
Technisch, HR, Kwaliteit, Marketing & Communicatie, de richting van je stage of afstudeeropdracht is afhankelijk van je opleiding. In overleg met school worden de taken en verantwoordelijkheden bepaald. Je krijgt een mentor toegewezen voor goede begeleiding.

Stagevergoeding
Voor niets gaat de zon op. Daarom bieden we een marktconforme stagevergoeding. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw opleidingsniveau. Dit wordt vastgelegd in een stageovereenkomst.
Benieuwd naar de beschikbare stages? Neem gerust contact met ons op.

Lees hier het verhaal van onze stagiaires Els, Stan en Courtoise:

Els van Zuthpen – 3e jaars MBO
Engineering for Society

“Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen mijn opleiding. Bij VanderLinden mag ik meekijken en meehelpen bij de engineering van duurzame  oplossingen en daar ligt echt mijn interesse. Na deze opleiding wil ik nog verder gaan studeren, onder andere omdat ik tijdens mijn stage gemerkt heb dat ik het zelfstandig calculeren en het maken van een materiaalkeuze, de leukste opdrachten vind. Dat zijn dan ook meteen de moeilijkste opdrachten, maar gelukkig zijn er collega’s die mij hierbij helpen en ondersteunen.”

Stan te Pas – 4e jaars MBO
Technical Engineering

“Techniek heeft mij altijd al aangesproken. Na een jaar als technisch monteur gewerkt te hebben, wilde ik toch
verder leren. Het leuke aan deze stage bij VanderLinden
is dat ik zelfstandig en samen aan projecten kan werken. Mijn werkzaamheden bij VanderLinden zijn erg divers
en ik kom met veel verschillende disciplines in aanraking. Zo heb ik meegewerkt aan verschillende
elektrotechnische installaties èn werktuigbouwkundige installaties, zoals de aanleg van riolering en een lucht-behandelingskast.”

Courtouise Myila – 3e jaars HBO
Human Resource Management

“Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te maken met mensen en daarom heb ik gekozen voor een Human Resource Management opleiding. Het derde jaar van mijn opleiding is een stagejaar en ik voel me hier vanaf het begin echt thuis. Door de open sfeer die er heerst, is het gezellig en iedereen is behulpzaam en bereid om mij te helpen. De werkzaamheden zijn afwisselend; de ene keer werk ik een advies over een bepaald HRM thema uit en de andere keer ben ik betrokken bij de werving en selectie van een sollicitant.”