Vacature Projectleider Elektrotechniek

Locatie

Veghel

Salaris

€ 4.500 – € 5.500

Aantal uur

32 – 40 uur

Als Projectleider Elektrotechniek ben je in onze utiliteitsprojecten de onmisbare schakel tussen je klanten en je team op de werkvloer. Wat jouw functie bij VanderLinden in Veghel bijzonder maakt? De enorme afwisseling in projecten; van het elektrotechnische installatiewerk bij bedrijfsrenovaties of -verbouwingen tot de aanleg van zonnestroominstallaties. En vooral: de vrijheid om te ondernemen binnen onze onderneming!

Wat we daarmee bedoelen, vrijheid om te ondernemen? Dat je kansen ziet die niet direct tot onze corebusiness behoren, maar waarmee we wel meerwaarde bieden voor onze klanten. Jij brengt dan de risico’s in kaart en doet voorstellen om die kansen te verzilveren.

Als projectleider bij VanderLinden heb je een portefeuille met vaste klanten. Omdat jij hen het beste kent en hun vragen en behoeften begrijpt, is het logisch dat je zelf bepaalt hoe je de verschillende projecten prioriteert. Daarnaast krijg je de ruimte om je functie naar eigen inzicht vorm te geven. Een overzicht van jouw werk:

Jouw werk

 • Je begeleidt het voortraject en de uitvoering van meerdere uiteenlopende projecten tegelijk met een looptijd van enkele weken tot soms meer dan een jaar.
 • Je zorgt dat de juiste monteurs op de juiste plek zitten, stuurt hen aan en bewaakt dat de projecten binnen tijd en budget en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden worden afgerond.
 • Je stelt rapportages op en keurt meer- en minderwerken goed.
 • Je onderhoudt het contact met opdrachtgevers en leveranciers en lost (technische) vraagstukken op die tijdens de voorbereiding of uitvoering ontstaan.
 • Je ondersteunt de businessunitmanager bij het uitbouwen van onze activiteiten met partners en potentiële nieuwe opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

 • Een vast dienstverband voor 32-40 uur per week en een salaris van € 4.500,- tot € 5.500,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek.
 • Een gezellige en ontspannen werksfeer met familiaire omgangsvormen, veel Brabantse gezelligheid en leuke activiteiten en uitjes met je team en de personeelsvereniging.
 • Maar liefst 38 vrije dagen per jaar, zodat je jouw werk en privé extragoed in balans kunt houden.
 • Een winstdelingsuitkering en de mogelijkheid om aandelen te kopen tegen een gereduceerd tarief.
 • Vitaliteitsworkshops en korting op bedrijfssporten.
 • Een laptop, een telefoon en een leaseauto, zodat jij je werk goed kunt doen én de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.
 • Aanvullende trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanwensen.

Zeker zo belangrijk vinden we het dat jij gezond blijft en kunt groeien als professional en persoon. Daarom dagen we je uit om mee te doen aan ons vitaliteitsprogramma. En stimuleren we je om te blijven ontwikkelen en te leren.

Wie ben jij?

Jouw roots liggen in de elektrotechnische praktijk. Je weet hoe kabels voelen, waarom een verdeelkast op een bepaalde manier is ingericht en hebt de meest uiteenlopende componenten in je handen gehad. Dat geeft je het vermogen om in elke situatie de risico’s en effecten van beslissingen in te schatten en klanten mee te nemen in jouw ideeën om tot de beste resultaten te komen. Ook geeft het je het strategisch inzicht om nieuwe kansen te zien en te grijpen. Bovendien begrijp je een monteur net zo goed als je verschillende klanten. Op alle niveaus kun je helder communiceren. En je kunt je collega’s coachen en begeleiden. Verder:

 • Heb je in ieder geval een mbo-diploma in een relevante technische opleiding en hbo-niveau door kennis en ervaring.
 • Spreek en schrijf je goed Nederlands, zodat je klanten en het management kunt adviseren.
 • Volg je technologische ontwikkelingen op de voet, zodat je maatgerichte oplossing aan jouw opdrachtgevers kunt voorleggen.

Jouw team

Je gaat aan de slag in het team Elektrotechniek. Hierin werk je samen met en geef je leiding aan werkvoorbereiders, monteurs, een assistent-projectleider en een calculator. Met z’n allen gaan we voor de beste resultaten voor onze klanten. Daarbij zijn we open en eerlijk en doen we graag een stap extra voor elkaar. Niet alleen binnen ons team, maar in de hele organisatie ervaar je een familiegevoel. We zijn in elkaar geïnteresseerd en je kunt hier altijd jezelf zijn.

Onze bedrijfscultuur

Bij VanderLinden ken je al je collega’s, er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een praatje in de koffiehoek, we vieren verjaardagen en er is een vrijdagmiddagborrel. We helpen elkaar waar we kunnen zowel professioneel als sociaal. En dat maakt dat iedereen zich er thuis voelt. We doen het met elkaar en zijn er voor elkaar.

VanderLinden

VanderLinden bestaat al ruim 75 jaar. Wij ondersteunen bij alles wat nodig is om gebouwgebonden installaties zo goed mogelijk te laten presteren. Met onze mix van technische kennis en goede dienstverlening bieden we complete maatwerkoplossingen aan. Samen met zo’n 90 medewerkers realiseren en onderhouden we elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties. We werken voor toonaangevende opdrachtgevers in een straal van zo’n 60 kilometer rond Veghel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de top tien onder de logistieke centra? Ook zijn we nauw betrokken bij grote projecten van een aantal belangrijke vastgoedontwikkelaars. En komen we over de vloer bij een van de mooiste kastelen van ons land.

De diversiteit “Je collega’s, de fijne werksfeer en de vrijheid om te ondernemen in uitdagende projecten maakt het werk hier extra leuk!” – Joost – Projectleider Elektrotechniek