Opleiding & persoonlijke ontwikkeling

Naast werken met plezier vinden wij, als kennisspecialist, ontwikkeling enorm belangrijk. Doen waar je goed in bent en waar het kan, nog beter worden. Om die reden investeren wij graag in onze medewerkers.

Samen werken we aan jouw toekomst!

Investeren in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze mensen is iets dat wij voortdurend doen. Kennis is namelijk essentieel voor verdere groei. Jaarlijks vindt er een gesprek plaats met de leidinggevende waarin de ambities en het persoonlijk opleidingsplan per medewerker worden geëvalueerd en bijgesteld.

VINCI Energies Academy

De ontwikkeling van medewerkers vindt onder andere plaats bij VINCI Energies Academy. Op dit platform worden specifieke trainingen aangeboden aan alle medewerkers van VINCI Energies. Trainingen worden verzorgd door ervaren trainers én door eigen medewerkers, zoals projectmanagers, directieleden, financiële medewerkers, HR-managers of Business Unit managers. Deze vorm van overdracht van kennis en ervaring staat centraal binnen de cultuur van VINCI Energies: het overdragen van kennis om onze klant toegevoegde waarde te kunnen bieden.

Lifetime employability

Wij streven naar het realiseren van lange termijn werkgelegenheid en bevorderen duurzame loopbanen. We doen dit door:

  • Medewerkers te motiveren en stimuleren om hun carrière verder te ontwikkelen
  • De kennis en ervaring van onze medewerkers optimaal te benutten
  • Medewerkers te laten doen waar ze blij van worden
  • Jaarlijks in gesprek te gaan met medewerkers om te kijken wat nodig is om de duurzame inzetbaarheid te bevorderen