Onderhoudsmonteur Installatietechniek

Locatie

Veghel

Aantal uur

32-40 uur per week

Heb je een passie voor techniek en help jij graag klanten bij het in topconditie houden van installaties? Op zoek naar een afwisselende baan met direct klantcontact in de zakelijke dienstverlening? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Onderhoudsmonteur Installatietechniek.

Bij VanderLinden ziet geen dag er hetzelfde uit. Als Onderhoudsmonteur Installatietechniek ga je op pad met een volledig ingerichte bedrijfsbus en verricht je het ene moment onderhoud aan een technische installatie in een groot distributiecentrum. En het andere moment behandel je een storing in een kantoorpand. Je bent het gezicht van een bedrijf met vele vaste klanten. Jij zet jouw technische kennis in om storingen te verhelpen, onderhoud of kleine klussen uit te voeren en de klant te voorzien van een juist advies.

Jouw werk

 • Je voert zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit aan gebouwgebonden installaties. Denk hierbij aan verwarming, koeling, gas, ventilatie, sanitair en luchtbehandeling.
 • Je lost storingen op, doet aanbevelingen voor reparatie en/of vervanging.
 • Je neemt zelf klussen op, waarbij het van belang is dat je een goede inschatting maakt van de toe te passen materialen en de benodigde montagetijd.
 • Met behulp van je tablet beheer en verwerk je de digitale werkbonnen.

Wat bieden wij?

 • Een fijne werksfeer en korte communicatielijnen.
 • Een afwisselende functie waar voldoende ruimte is voor jouw ideeën. We vertrouwen op jouw vakkennis en kunde als Onderhoudsmonteur Installaties en voeren suggesties waar mogelijk door.
 • Aanvullende trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanwensen.
 • Een personeelsvereniging en leuke uitjes met je team.
 • Een vast dienstverband, een goed salaris en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. bedrijfssporten, collectieve verzekeringen en de mogelijkheid om aandelen te kopen tegen een gereduceerd tarief.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een technische MBO-opleiding (Installatietechniek) en bent in het bezit van VCA.
 • Je hebt bij voorkeur enkele jaren relevante ervaring, maar je mag bij ons ook het vak komen leren.
 • Je bent een geboren techneut. Je houdt van je vak en interesseert je voor nieuwe technieken. Je groeit graag door in je werk.
 • Je bent praktisch ingesteld, in staat overzicht te bewaren in een hectische omgeving en in staat om op een efficiënte en effectieve wijze problemen op te lossen.
 • Je bent zelfstandig en hebt een klant- en servicegerichte instelling.
 • Je hebt een focus op efficiency, kwaliteit en accuratesse.
 • Je hebt een flexibele en proactieve houding.
 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden: empowerment, verantwoordelijkheid, ondernemerschap, vertrouwen & transparantie, solidariteit.

Onze bedrijfscultuur

Bij VanderLinden staan de mensen centraal. Ons succes zit in de toegevoegde waarde die we leveren aan onze klanten. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op de VINCI Energies Way of Life, waarbij ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen & transparantie en empowerment onze gemeenschappelijke waarden zijn. Dit zul je herkennen binnen het bedrijf en bij elke medewerker. Je collega’s zijn stuk voor stuk enthousiast, meedenkend en gericht op het beste resultaat dat we individueel en gemeenschappelijk kunnen behalen.

VanderLinden

VanderLinden bestaat al ruim 75 jaar en ondersteunt bij alles wat nodig is om gebouwen – en de mensen die er werken – optimaal te laten presteren. Nu en in de toekomst. Met onze mix van technische expertise en dienstverlening bieden we  integrale maatwerk oplossingen aan voor gebouwgebonden omgevingen. VanderLinden telt 85 medewerkers en is gericht op het realiseren en onderhouden van elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties. Onze klanten zijn te vinden in de markten industrie, logistiek en commercieel vastgoed.

‘Doordat de klanten van VanderLinden erg divers zijn, zijn mijn werkzaamheden ook altijd afwisselend.’– Daan Franssen – monteur

Spreekt deze functie jou aan en wil je solliciteren? Klik dan op de solliciteer button. Wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Irma van Bakel.

Irma van Bakel

HR Business Partner

irma.vanbakel@vanderlindenbs.com
+31 (0)6 20 63 65 91
https://www.vanderlindenbs.nl