Vacature Monteur Werktuigbouwkunde

Locatie

Veghel

Aantal uur

32-40 uur per week

Heb je een passie voor techniek en interesse om uiteenlopende werktuigkundige installaties te maken? Zoek dan niet verder! In Veghel zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste Monteur Werktuigbouwkunde die samen met collega’s kwalitatief goed werk wil afleveren bij onze klanten.

Jouw werk

 • Je voert zelfstandig montagewerkzaamheden uit aan werktuigbouwkundige installaties. Denk hierbij aan cv, koeling, sanitair en luchtbehandeling bij bedrijfspanden.
 • Je bent betrokken bij projecten die te maken hebben met een renovatie of (ver)nieuwbouw.
 • Je maakt een goede inschatting van de toe te passen materialen en de benodigde montagetijd. Dit bespreek je met de werkvoorbereiding.
 • Jij gebruikt jouw ervaringen en kennis om in samenspraak met de projectleider en de klant eventuele verbeteringen in installaties aan te brengen.
 • Na afronding van een project zorg je voor een goede overdracht en uitleg naar de klant.

Wat bieden wij?

 • Een fijne werksfeer met veel vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar je kunt meedenken, meepraten en meebeslissen. We vertrouwen op jouw vakkennis als Installatiemonteur Utiliteit en voeren suggesties door waar mogelijk.
 • We bieden een bovengemiddeld salaris, een vast contract en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard horen daar ook een laptop, telefoon en een bedrijfswagen bij. Daarnaast hebben we een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering, een voordelig sportabonnement en een aantrekkelijk aandelenspaarplan.
 • Bij een dienstverband van 40 uur per week heb je maar liefst 38 vrije dagen per jaar, zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.
 • Aanvullende trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanwensen.
 • Een actieve personeelsvereniging die gezellige uitjes organiseert.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een technische MBO-opleiding niveau 3 (Werktuigbouwkunde of Installatietechniek) en bent in het bezit van VCA.
 • Je hebt enkele jaren relevante ervaring.
 • Je bent een geboren techneut. Je houdt van je vak en interesseert je voor nieuwe technieken. Je groeit graag door in je werk.
 • Je bent praktisch ingesteld met een focus op kwaliteit en in staat om problemen op te lossen.
 • Je bent zelfstandig en hebt een klant- en servicegerichte instelling.
 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden: empowerment, verantwoordelijkheid, ondernemerschap, vertrouwen & transparantie, solidariteit.

Onze bedrijfscultuur

Bij VanderLinden staan de mensen centraal. Ons succes zit in de toegevoegde waarde die we leveren aan onze klanten. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op de VINCI Energies Way of Life, waarbij ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen & transparantie en empowerment onze gemeenschappelijke waarden zijn. Dit zul je herkennen binnen het bedrijf en bij elke medewerker. Je collega’s zijn stuk voor stuk enthousiast, meedenkend en gericht op het beste resultaat dat we individueel en gemeenschappelijk kunnen behalen.

VanderLinden

VanderLinden bestaat al ruim 75 jaar en ondersteunt bij alles wat nodig is om gebouwen – en de mensen die er werken – optimaal te laten presteren. Nu en in de toekomst. Met onze mix van technische expertise en dienstverlening bieden we  integrale maatwerk oplossingen aan voor gebouwgebonden omgevingen. VanderLinden telt 85 medewerkers en is gericht op het realiseren en onderhouden van elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties. Onze klanten zijn te vinden in de markten industrie, logistiek en commercieel vastgoed.

De diversiteit binnen VanderLinden is erg fijn. De ene keer doe je een project van 5 weken en de andere keer help je ergens mee aan een klus.

– Daan Franssen – Junior monteur

Spreekt deze functie jou aan en wil je solliciteren? Klik dan op de solliciteer button. Wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Irma van Bakel.

Irma van Bakel

HR Business Partner

irma.vanbakel@vanderlindenbs.com
+31 (0)6 20 63 65 91
https://www.vanderlindenbs.nl