Een gevarieerde baan met volop ruimte voor eigen ontwikkeling. Voor Davy Abrahams een ideale combinatie. Als monteur komt Davy op de meest uiteenlopende plekken om zijn veelzijdigheid aan skills in de praktijk te brengen. “Ik ben vooral actief in grotere, logistieke panden en kantoren. Daar zitten we met beveiliging, maar ook met loodgieters en elektra. Afhankelijk van wat de klant wil, komen wij dat installeren. Zelf ben ik meer werkzaam aan de beveiligingskant. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om brandmeldinstallaties, toegangscontrole, inbraakbeveiliging en alles wat daarbij komt kijken.”


Van stage naar een vaste baan

Waar Davy alweer een poos voor VanderLinden aan de slag is, kwam hij er binnen via zijn stage. Zo heeft hij het bedrijf echt leren kennen. “Na mijn vmbo-diploma ben ik hier meteen aan de slag gegaan als leerling elektromonteur en met een BBL-opleiding begonnen. Inmiddels heb ik veel verschillende werkzaamheden uit mogen voeren, waar ik vooral goed in ben begeleid. Daarnaast blijft techniek vooruitgaan dus daar valt telkens veel in te leren. Cursussen zijn dan ook een belangrijk onderdeel in het vak en daar word je op voorhand voor ingeschreven. Zo leer je telkens een hoop bij en dat is altijd mooi meegenomen!”

“Er wordt vertrouwd op je eigen kunnen en dat werkt heel fijn.”


Plek voor eigen inbreng

Waar Davy zijn opdrachten met precisie en vakmanschap uitvoert, is er in zijn werk altijd ruimte voor eigen initiatief, zo geeft hij aan. “Ik heb onlangs bij Shell een systeem aangelegd. Dat was een mooie uitdaging. Iedere uitdaging is leuk, omdat we telkens weer iets nieuws mogen maken waar uiteindelijk de klant tevreden mee is. Er is zelfs plek voor eigen inbreng: je kunt nieuwe voorstellen met de klant bespreken, die bijvoorbeeld net wat duurzamer zijn. Daar staan ze voor open. Er wordt echt vertrouwd op je eigen kunnen en dat werkt natuurlijk heel fijn.”


Heeft het verhaal van Davy je geprikkeld?

Bekijk dan of VanderLinden een vacature heeft die bij jou past. Je vindt
hier onze vacatures.