Vacature Elektromonteur Utiliteit

Locatie

Veghel

Aantal uur

32-40 uur per week

Zelfstandig maar ook in teamverband werken aan afwisselende projecten? Zoek dan niet verder! Bij VanderLinden ben je op het juiste adres.

Als monteur Elektrotechniek werk je op wisselende locaties en is geen project hetzelfde. Zo werk je het ene moment aan een lichtinstallatie in een zuivelfabriek en het andere moment aan een zonnestroominstallatie op een distributiecentrum. Wij als werkgever benutten graag jouw talenten en luisteren naar jouw wensen, zodat jij op een plek terechtkomt waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Jouw werk

 • Je voert zowel zelfstandig als in teamverband montagewerkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties bij onze klanten binnen de utiliteit en industrie.
 • Je zorgt ervoor dat de voorbereiding, montage en dagelijkse planning gestructureerd wordt uitgevoerd, tevens dat het gewenste niveau van kwaliteit wordt bereikt.
 • Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Wat bieden wij?

 • Een fijne werksfeer met veel vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar je kunt meedenken, meepraten en meebeslissen.
 • We bieden een bovengemiddeld salaris, vast contract en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering, een voordelig sportabonnement en een aantrekkelijk aandelenspaarplan.
 • Bij een dienstverband van 40 uur per week heb je maar liefst 38 vrije dagen per jaar, zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.
 • Aanvullende trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanwensen.
 • Een actieve personeelsvereniging die gezellige uitjes organiseert.
 • Je maakt onderdeel uit van het wereldwijde VINCI concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Wie ben jij?

 • Je bent een geboren techneut. Je houdt van je vak, staat voor kwaliteit en interesseert je voor nieuwe technieken.
 • Een afgeronde technische MBO-opleiding (elektrotechniek) en in het bezit van VCA.
 • Zelfstandig, heeft overzicht, praktisch ingesteld en probleemoplossend.
 • Je onderhoudt gemakkelijk contact met klanten.

Onze bedrijfscultuur

Bij VanderLinden staan de mensen centraal. Ons succes zit in de toegevoegde waarde die we leveren aan onze klanten. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op de VINCI Energies Way of Life, waarbij ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen & transparantie en empowerment onze gemeenschappelijke waarden zijn. Dit zul je herkennen binnen het bedrijf en bij elke medewerker. Je collega’s zijn stuk voor stuk enthousiast, meedenkend en gericht op het beste resultaat dat we individueel en gemeenschappelijk kunnen behalen.

VanderLinden

VanderLinden ondersteunt bij alles wat nodig is om gebouwen – en de mensen die er werken – optimaal te laten presteren. Nu en in de toekomst. Met onze mix van technische expertise en dienstverlening bieden we  integrale maatwerk oplossingen aan voor gebouwgebonden omgevingen. VanderLinden telt 85 medewerkers en is gericht op het realiseren en onderhouden van elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties. Onze klanten zijn te vinden in de markten industrie, logistiek en commercieel vastgoed.

De diversiteit binnen VanderLinden is erg fijn. De ene keer doe je een project van 5 weken en de andere keer help je ergens mee aan een klus. Daan Franssen – Junior monteur

Spreekt deze functie jou aan en wil je solliciteren? Klik dan op de solliciteer button. Wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Irma van Bakel.

Irma van Bakel

HR Business Partner

irma.vanbakel@vanderlindenbs.com
+31 (0)6 20 63 65 91
https://www.vanderlindenbs.nl