Vacature Calculator/Engineer Elektrotechniek

Locatie

Veghel

Aantal uur

32 – 40 uur

Bij VanderLinden ziet geen dag er hetzelfde uit. Zo werk je de ene dag mee aan het ontwerpen van een installatie en de andere dag ben je een nieuwe technische toepassing aan het ontwikkelen. Je bent het technisch geweten van ons bedrijf.

Als Calculator/Engineer Elektrotechniek verzorg je, op basis van een gesprek met een klant of op basis van een bestek, de technische analyse, basisengineering en calculatie van elektrotechnische installaties binnen de utiliteitsbouw.

Hierin verwachten wij van je dat je in oplossingen en mogelijkheden durft te denken. Ben jij dit of lijkt het je mooi om je eigen draai aan een technisch vraagstuk te geven, zoek dan niet verder!

Jouw werk

 • Jij bent als Calculator/Engineer Elektrotechniek verantwoordelijk voor het meedenken in oplossingen. Daarbij verzorg je de detailengineering en denk je mee in het uitwerken van technische oplossingen.
 • Met een projectteam pak je een aanvraag aan. Jij bepaalt de (detail)engineering, calculatie en offerteopzet en met het team vul  je de calculatie tot een passend aanbod voor onze klant.
 • Je bepaalt de materiaal- en materieelbehoefte en bekijkt welke van de leveranciers het beste aansluiten bij de ontstane behoefte en maakt afspraken met betrekking tot prijs en levertijden.
 • Tijdens de uitvoering ondersteun je de projectteams o.a. met calculatiewerkzaamheden van meer- en minderwerken. En is de nood echt aan de man dan ondersteun je het team met werkvoorbereiding.
 • Wil jij BIM ontwikkelen binnen onze organisatie? Dan krijg je daarvoor alle gelegenheid.

Wat bieden wij?

 • Een fijne werksfeer en korte communicatielijnen.
 • Ruimte voor jouw ideeën. We vertrouwen op jouw vakkennis en motiveren je om out-of-the-box te denken en nieuwe technieken te onderzoeken.
 • Aanvullende trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanwensen.
 • Een actieve personeelsvereniging en leuke uitjes met je team.
 • Een goed salaris en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. bedrijfssporten, vitaliteitsworkshops en de mogelijkheid om aandelen te kopen tegen een gereduceerd tarief.

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO/HBO opleiding elektrotechniek.
 • Het is prettig als je kennis hebt van calculatie en rekentools. Wij gebruiken o.a. Navision/4PS en Intelec.
 • Het zou perfect zijn als je al ervaring hebt opgedaan in de markt, zo niet helpen wij je op weg.
 • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, communicatief, handelt klantgericht en laat je niet snel uit het veld slaan.
 • Je hebt een focus op efficiency, kwaliteit en nauwkeurigheid.
 • Je weet dat het af en toe stressen kan zijn om een calculatie tijdig bij een klant te krijgen.
 • Onze kernwaarden; ondernemerschap, verantwoordelijkheid, transparantie, klantgerichtheid en vertrouwen zijn ook jouw kernwaarden.

Onze bedrijfscultuur

Bij VanderLinden ken je al je collega’s, er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een praatje in de koffiehoek, we vieren verjaardagen en er is een vrijdagmiddagborrel. We helpen elkaar waar we kunnen zowel professioneel als sociaal. En dat maakt dat iedereen zich er thuis voelt. We doen het met elkaar en zijn er voor elkaar.

VanderLinden

VanderLinden bestaat al ruim 75 jaar en ondersteunt bij alles wat nodig is om gebouwen – en de mensen die er werken – optimaal te laten presteren. Nu en in de toekomst. Met onze mix van technische expertise en dienstverlening bieden we  integrale maatwerk oplossingen aan voor gebouwgebonden omgevingen. VanderLinden telt 85 medewerkers en is gericht op het realiseren en onderhouden van elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties. Onze klanten zijn te vinden in de markten industrie, logistiek en commercieel vastgoed.

 De belangstelling voor elkaar, de betrokkenheid en de onderlinge samenwerking staan hier hoog in het vaandel en hierin onderscheidt VanderLinden zich van andere bedrijven. – Hurby Donkers – Engineer

Spreekt deze functie jou aan en wil je solliciteren? Klik dan op de solliciteer button. Wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Irma van Bakel.

Irma van Bakel

HR Business Partner

irma.vanbakel@vanderlindenbs.com
+31 (0)6 20 63 65 91
https://www.vanderlindenbs.nl