Optimaal comfort

Comfort bieden in gebouwen is een specialisme van VanderLinden. Het is namelijk belangrijk dat de mensen in een gebouw hun werk kunnen doen op een frisse locatie. Dit bieden wij door te ontzorgen op het gebied van klimaattechniek. Denk bij klimaattechniek aan bijvoorbeeld verwarming, ventilatie en airco. Of het nou gaat om klimaatbeheersing op kantoor, control rooms op industriële complexen, de conditionering van warehouses of plaatsen binnen het productieproces waar speciale eisen worden gesteld, wij zijn jouw technisch partner.

Duurzame klimaattechniek

VanderLinden adviseert uitgebreid, installeert en onderhoudt de installaties. Dit wordt altijd op een zo duurzaam mogelijke manier gedaan. Installaties worden zo onderhouden dat ze functioneren met een minimum aan energieverbruik en een maximale betrouwbaarheid. Onze gespecialiseerde medewerkers nemen je alles omtrent klimaattechniek uit handen.

Een veilig binnenklimaat

UV-C straling is een bewezen technologie en wordt al 40 jaar gebruikt als desinfectiemiddel. Binnen enkele seconden zijn alle bacteriën en virussen die met UV-C straling in aanraking komen, uitgeschakeld. Waaronder ook het COVID-19 virus.

UV-C staling wordt gebruikt in situaties waar veel mensen komen, of waar een schone, bacterie- en virusvrije omgeving wenselijk is. Voor iedere ruimte is er een maatwerk oplossing denkbaar.