Duurzame techniek inzetten

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor een gebouw of bedrijfsterrein. Factoren die bijdragen aan de totale verlaging van beheerskosten van een gebouw zijn veiligheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een laag energieverbruik (energiescan). Doordat onze technische specialisten de installaties in een gebouw in topconditie houden, gaan de installaties langer mee. Dit wordt gerealiseerd door het uitvoeren van de juiste inspecties en het goed onderhouden van de installaties. Uiteraard staat veiligheid voorop.

Wil je mee in de energietransitie door duurzame techniek in te zetten en minder gebruik van fossiele brandstof te maken? Of wil je nu alvast inspelen op het verbeteren van je energielabel? Of zijn er vraagstukken het duurzaam elektrificeren van je wagenpark? Ook dan zijn wij de partner die je hierbij helpt. Samen inventariseren we wat de mogelijkheden zijn om duurzaam te ondernemen.

Noodstroomvoorziening en het onderhoud aan noodverlichting

VanderLinden onderhoudt ook noodverlichting voor zowel binnen als buiten, noodstroomvoorziening, aarding en bliksembeveiliging.

Jouw technisch partner

Heb je interesse in technische installaties die worden geïnstalleerd en onderhouden door specialisten? En werk je graag met een technisch partner die meedenkt en uitgebreid adviseert? Neem dan snel contact met ons op.