Zonnegilde

“VanderLinden helpt ons keer op keer om de meest optimale combinatie te engineeren en te realiseren.”

Zonnegilde

Josha van Leeuwen is Projectmanager bij Zonnegilde en verantwoordelijk voor grootzakelijke zonnestroomprojecten. Dit betekent dat onder zijn leiding de daken van bedrijfspanden en braakliggend terrein voorzien worden van zonnepanelen. Vandaag is Josha in Venlo, waar hij recentelijk in samenwerking met VanderLinden een project heeft gerealiseerd.

Josha vertelt: “Groene stroom en verduurzaming door zelf energie op te wekken, wordt in de zakelijke markt steeds vaker toegepast. Zonne-energie is daar een uitstekende methode voor.” Hij vertelt verder: “Omdat de aansluiting van zonnestroominstallaties op het elektriciteitsnet een erg specialistisch karakter heeft, was ik op zoek naar een partner met de juiste certificering hiervoor. Via een aanbeveling ben ik toen bij VanderLinden terecht gekomen.”

Hij vervolgt: “Er bestaat altijd een gezond spanningsveld tussen het zo efficiënt mogelijk laten werken van de zonnestroominstallatie, het voorkomen van overbelasting en zo min mogelijk gebruik maken van materialen.”

“VanderLinden helpt ons keer op keer om de meest optimale combinatie te engineeren en te realiseren.”

Over de manier waarop de samenwerking gaat, vertelt hij: “Onze samenwerking kenmerkt zich door een goede planning en coördinatie van de werkzaamheden. En mocht er, ondanks de zorgvuldige voorbereiding, iets onverwacht gebeuren, wordt er altijd direct naar een passende oplossing gezocht.”

Wat anderen over de samenwerking zeggen:

VINCI Energies Academy.nl

“Het contact met VanderLinden ervaren we als prettig en persoonlijk."

VDL Technics

"Bij VanderLinden kan ik rekenen op snelle en fijne communicatie. Zij werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en dat zie je bijvoorbee…

Signify

"Ik ervaar bij VanderLinden een goede planning en organisatie van (onderhouds-) werkzaamheden" 

Kasteel Heeswijk

"VanderLinden denkt in mogelijkheden en komt met oplossingen die zo veel mogelijk rekening houden met het esthetisch karakter."

Goodman

“VanderLinden heeft met haar kennis op het gebied van toegangscontrole en beveiligingstechniek een complex vraagstuk opgelost.”

First Crown

“Ik zocht partners waarop ik blindelings kon vertrouwen en ik was tevreden over de manier waarop VanderLinden het onderhoud aan de bestaande inst…

Elektrotechniek, Zonnestroom