VINCI Energies Academy.nl

“Het contact met VanderLinden ervaren we als prettig en persoonlijk."

VINCI Energies Academy.nl

Liesbeth Herwig werkt als Operational manager bij de VINCI Energies Academy.nl, het opleidings- en trainingscentrum van de netwerkorganisatie VINCI Energies. De VINCI Energies Academy.nl biedt inhouse trainingen aan over de VINCI Energies managementfilosofie, de manier van (samen)werken en de VINCI Energies Way of Life. Deze trainingen zijn voor alle medewerkers uit de 65 business units die met verschillende merken de markt bedienen, zoals Actemium, Axians, Omexom en een aantal lokale merken. Liesbeth is samen met haar team verantwoordelijk voor het organiseren en optimaliseren van de trainingen die hier gegeven worden.

Liesbeth vertelt: “Tijdens de lockdown door Covid-19 was het niet mogelijk om fysieke trainingen te geven. Dit zette ons aan het denken over hoe wij veilig en verantwoord kunnen trainen. VanderLinden adviseerde om UV-C armaturen te installeren die bacteriën en virusdeeltjes (waaronder die van Covid-19) inactief maken. Dit advies hebben wij opgevolgd en VanderLinden heeft in alle ruimtes waar mensen samenkomen, zoals verschillende vergaderruimtes, de lunchroom, en uiteraard in de VINCI Energies Academy de UV-C armaturen geïnstalleerd. Het verbeteren van de luchtkwaliteit in het gebouw kreeg hierdoor ook extra aandacht; alle ventilatie-units zijn vervangen om de toevoer van verse lucht te verbeteren en er is een nieuwe koelunit geplaatst.”

“Het contact met VanderLinden ervaren we als prettig en persoonlijk. Daarnaast is het kennisniveau hoog, waardoor we een inhoudelijk goed advies krijgen. Dit levert een maatwerk installatie op waardoor we een veilige en gezonde werk- en leeromgeving hebben.”

Dit was niet de eerste keer dat VanderLinden gevraagd werd om advies. Eerder zijn alle E en W installaties vervangen. Liesbeth besluit: “Juist omdat VanderLinden op een breed technisch vlak de expertise in huis heeft, werken we graag met hen samen. Zij denken mee in oplossingen, waar we als klant echt iets aan hebben. Niet alleen op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch niveau, maar ook in de zin van innovatieve producten die bijdragen aan een schonere luchtkwaliteit, zoals desinfecterende lampen met UV-C straling.”

Zonnegilde

“VanderLinden helpt ons keer op keer om de meest optimale combinatie te engineeren en te realiseren.”

VDL Technics

"Bij VanderLinden kan ik rekenen op snelle en fijne communicatie. Zij werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’ en dat zie je bijvoorbee…

Signify

"Ik ervaar bij VanderLinden een goede planning en organisatie van (onderhouds-) werkzaamheden" 

Kasteel Heeswijk

"VanderLinden denkt in mogelijkheden en komt met oplossingen die zo veel mogelijk rekening houden met het esthetisch karakter."

Goodman

“VanderLinden heeft met haar kennis op het gebied van toegangscontrole en beveiligingstechniek een complex vraagstuk opgelost.”

DHVM

"VanderLinden heeft ons geholpen om een optimaal binnenklimaat te bereiken met minder gebruik van fossiele brandstof."

Elektrotechniek