Werktuigbouwkundige installaties

VanderLinden biedt betrouwbare engineerings-, installatie- en onderhoudsoplossingen voor werktuigbouwkundige installaties. Denk aan sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, koelinstallaties en alle andere installaties die noodzakelijk zijn voor de comfort in gebouwen. Ons doel is het creëren van een frisse en schone locatie waar mensen hun werk kunnen doen. De kwaliteit van de lucht, de luchtvochtigheid en de temperatuur zijn hiervoor belangrijke factoren.

Gebouwautomatisering

Het is van groot belang dat werktuigbouwkundige installaties goed werken in een productieomgeving en in gebouwen waar mensen werken. Vaak worden voor bepaalde bedrijfsprocessen of het bewaren van producten ook specifieke klimaatomstandigheden gevraagd. VanderLinden zorgt voor deze installaties en past gebouwautomatisering toe, zodat alle installaties bediend kunnen worden vanuit één systeem. Zo maken we het gebruiksgemak groter. We houden altijd rekening met de individuele wensen van de gebruikers.

Duurzaam energiemanagement

Het aandeel van dit soort installaties in energieverbruik kan oplopen tot wel 70% van het verbruik in een gebouw. Daarom zijn duurzame innovaties aan te raden. Voorbeelden van duurzame innovaties op het gebied van werktuigbouwkundige installaties zijn warmtepompen, warmteterugwinsystemen en duurzame opwekking.