Elektrotechnische installaties

VanderLinden biedt elektrotechnische dienstverlening in en om gebouwen. We realiseren volledige elektrotechnische projecten, van advies tot ontwerp en van realisatie en installatie tot onderhoud. We denken met je mee op technisch en financieel gebied.

Elektrotechniek in en om gebouwen

We dragen zorg voor de engineering, BIM trajecten en montagewerkzaamheden van alle elektrotechnische installaties in verschillende markten. Je kunt hierbij denken aan noodverlichting, data-aansluitingen, aarding- en blikseminstallaties, brandmeldinstallaties en ga zo maar door. We zijn op de hoogte van alle actuele wet- en regelgevingen en kennen de eisen die worden gesteld.

Elektrotechnisch onderhoud

Het aandeel van dit soort installaties in energieverbruik kan oplopen tot wel 70% van het verbruik in een gebouw. Daarom zijn duurzame innovaties aan te raden. Voorbeelden van duurzame innovaties Betrouwbare elektrotechnische installaties zijn essentieel voor de continuïteit van een gebouw. Maar goed werkende installaties hebben nog een groot voordeel: lagere kosten. Een totale verlaging van de beheerskosten van een gebouw wordt gerealiseerd door goed onderhoud en door duurzame toepassingen. Door elektrotechnische installaties goed te onderhouden, gaan ze langer mee en blijven ze betrouwbaar. Ook de juiste duurzame oplossingen zorgen voor een verlaging in de beheerskosten. VanderLinden denkt met de juiste specialistische kennis altijd mee over de mogelijkheden op dit gebied.

Landelijk en lokaal actief

VanderLinden is landelijk én lokaal actief. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hoe complex het probleem ook is, we verzinnen altijd samen een oplossing en nemen het volledige project uit handen. Wij zijn jouw technisch partner.