Een duurzame energieoplossing

VanderLinden heeft ervaring en expertise opgebouwd met het inkoppelen van AC-installaties voor zakelijke zonnestroomprojecten.

Het opwekken van zonne-energie op je eigen bedrijfslocatie om eigen energie op te wekken, heeft meerdere voordelen, zoals kostenbesparing op energiekosten, de verduurzaming van de onderneming en daarmee beter voor het milieu. 

Hoe werkt het?

VanderLinden staat hoog aangeschreven als specialist voor het inkoppelen van AC-installaties van grootschalige zonnestroomprojecten. Maar hoe werkt het precies?

Een elektriciteitskabel die een gebouw inkomt, zorgt voor de levering van elektriciteit. Opwekken van zonnestroom levert je energie op. Deze energie zal je mogelijk gedeeltelijk zelf gebruiken maar ook gedeeltelijk terugleveren aan de energieleverancier. Er ontstaan dan andere dimensies. 

Onze kracht is om, als gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf, de dynamiek van deze twee werelden (afname en leveren) te begrijpen en met elkaar te verbinden. Die verbinding noemen wij AC-inkoppeling. Onze specialisten zorgen voor het ontwerp, de engineering, de levering en de opvolging.

Kennisspecialist zakelijke zonnestroominstallaties

VanderLinden heeft de specialistische kennis in huis om zakelijke zonnestroomprojecten te realiseren in verschillende markten. Wil je graag meer informatie of wil je dit aan ons uitbesteden? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag!