Specialist op het gebied van comfort

Een van onze specialisaties is het verhogen van comfort door het slim automatiseren van gebouwen. Door het integreren van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in één gebouwbeheersysteem zorgen wij ervoor dat alle systemen zo optimaal mogelijk worden benut.

VanderLinden adviseert, ontwerpt en installeert. Van de klimaatbeheersing in een bepaalde ruimte tot het centraal aansturen van de verlichting. Of het nu gaat om kantoren, control rooms op industriële complexen, warehouses of plaatsen binnen het productieproces waar speciale eisen worden gesteld, VanderLinden ontzorgt op het gebied van gebouwautomatisering.

Optimaal comfort met duurzame klimaatinstallaties

Klimaatinstallaties worden zo ontworpen dat ze optimaal functioneren met een minimum aan energieverbruik. We houden rekening met de balans tussen de kosten van energieverbruik en een prettig comfort in het gebouw.

Onze specialisten nemen je alles uit handen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met individuele wensen van de gebruikers. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid staat bij VanderLinden voorop.

Wil je graag meer informatie over ons specialisme Comfort? Neem dan contact met ons op.