NewMotion laadoplossingen

Complete oplossingen voor elektrisch opladen

Elektrische voertuigen worden steeds populairder. Slimme laadoplossingen zijn hierbij een essentieel onderdeel. De laadoplossingen van NewMotion zijn toepasbaar op iedere locatie. Hierdoor kan iedere parkeerplaats tot een oplaadpunt voor elektrische voertuigen worden omgebouwd. NewMotion laadpalen houden automatisch rekening met het elektrische vermogen, zodat alleen het beschikbare vermogen wordt gebruikt. 

VanderLinden – gecertificeerd partner van NewMotion

VanderLinden is een gecertificeerd partner van NewMotion. . “Wij hebben voor NewMotion gekozen omdat zij de grootste Europese partner in elektrische laadoplossingen zijn. Onze werknemers zijn speciaal opgeleid en toegerust om de installatie zorgvuldig en correct uit te voeren.” zegt Alex Pols, Clientmanager Projecten bij VanderLinden. “Wij verzorgen het hele traject, van advies tot oplevering, zodat onze klant maar één aanspreekpunt heeft.”

Gemak voor bedrijfslocaties en wagenparkbeheerders

VanderLinden biedt optimale ondersteuning bij het implementeren van een laadinfrastructuur. Hieronder valt ook het advies over mogelijkheden; van automatische vergoedingen voor werknemers tot de voorzieningen rondom het gastgebruik van het oplaadpunt. Alle laadpunten zijn via de Cloud verbonden, waardoor het beheer overzichtelijk en efficiënt is.

Voor iedere situatie is er een oplossing. VanderLinden is actief in de markten industrie, maatschappelijk en commercieel vastgoed, logistiek en transport.

Toekomst bestendige oplossingen

De laadoplossingen van NewMotion zijn ontwikkeld met het oog op de dag van morgen. Zowel de huidige als de toekomstige elektrische voertuigen zijn geschikt om op te laden met NewMotion. En door het unieke installatieproces is het uitbreiden van laadlocaties altijd mogelijk.

Kennismaken met VanderLinden?

Heb je interesse in de mogelijkheden van NewMotion? Met onze uitgebreide kennis over het optimaal benutten van oplaadpunten bieden wij altijd advies op maat.