Laadplein voor elektrische auto's

Een laadplein levert je meer op dan alleen groene stroom voor auto’s en vrachtauto’s. Denk alleen al aan het feit dat je niet meer afhankelijk bent van energieprijzen en netcongestie. Door je parkeerplaats om te bouwen naar een intelligent laadstation ben je in staat om je stroomvoorziening zélf te sturen, op een manier die onder alle omstandigheden bij je bedrijfsvoering past.

De groene toekomst voor jouw bedrijf

Met het modulaire Power+ Parking laadplein voor elektrische auto’s ga je een duurzame toekomst tegemoet. Niet alleen je e-mobility gaat erop vooruit. Dit laadplein is bovendien een door de overheid erkende energiebesparende maatregel. Het verduurzamen van je parkeerplaats wordt aangemerkt als verduurzaming van je gehele pand. Je gaat ook direct minder CO2 uitstoten. Nog een mooi perspectief: omdat je zelf energie opwekt, heb je geen hinder meer van je contractuele vermogen. Kortom: via dit laadplein maak je een duurzaam statement richting jezelf, de overheid én de buitenwereld.

Wat is een laadplein?

We bouwen je huidige parkeerplaats om naar een laadplein met laadpalen. Zo kun je op het meest gunstige moment groene stroom aan auto’s en zelfs vrachtauto’s leveren. We plaatsen een accu, zodat je hier overtollige energie in kunt opslaan en op een later moment kunt inzetten. Een belangrijk element van het laadplein is de koppeling aan een Energie Management Tool (EMT), een systeem om je energiestromen te managen. Deze drie-eenheid (laadpalen, accu en EMT) maakt het laadplein intelligent en efficiënt. Je bent in staat om het verbruik en de opwekking van energie te spreiden, voorkomt pieken en biedt ruimte voor verdere elektrificatie van je bedrijf.

Waarom kies je voor een laadplein?

Er komt als bedrijf momenteel veel op je af. Denk onder andere aan sterk wisselende energieprijzen, een overbelast elektriciteitsnetwerk en de verplichting om energie te besparen. Het laadplein is een duurzaam antwoord op al deze uitdagingen. Via dit laadplein ben je minder afhankelijk van je netbeheerder en je contractuele vermogen. Dit betekent dat je zelf aan het roer staat van je energiestromen. Je bepaalt zelf waar en wanneer je energie inzet.

De kosten van een laadplein

Via een quick scan heb je snel inzicht in wat er mogelijk is, wat de kosten zijn en wat de eventuele terugverdientijd is. We kijken hierbij naar je energiebehoefte, de technische mogelijkheden en beperkingen van je parkeerterrein en we houden rekening met je duurzaamheidsambities.

Robbert helpt je vooruit!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.