VanderLinden & VINCI Energies

VanderLinden is een merk van VINCI Energies. Samen met Verkerk en Bosmanbedrijven brengen wij gebouwen en terreinen technisch tot leven. Dit doen we via de business line Building Solutions van VINCI Energies. ​ 
In het kort: we ondersteunen vastgoedeigenaren, bedrijven en instellingen bij alles wat er nodig is om hun gebouwen -én de mensen die er wonen en werken- optimaal te laten presteren. Zo dragen we bij aan duurzame, comfortabele en veilige gebouwen en terreinen in de industrie, transport & logistiek, vastgoed, gezondheidszorg en utiliteitsbouw. Onze gezamenlijke expertisegebieden zijn gebouwautomatisering, installatietechniek en onderhoud.

VINCI Energies, de energietransitie en digitale transformatie accelerator

In een steeds veranderende wereld richt VINCI Energies zich op netwerken en integratie, optimalisatie van prestaties, energie-efficiency en data om de uitrol van nieuwe technologieën te versnellen en om twee belangrijke veranderingen te ondersteunen: de digitale transformatie en de energietransitie. Door hun sterke regionale wortels en de soepele organisatiestructuur geven deze business units de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiency van energie-, transport- en communicatie-infrastructuur, productiefaciliteiten en gebouwen een sterke impuls. Belangrijk doel hierbij: de vergroting van de effectiviteit van processen bij opdrachtgevers onder andere door de effectiviteit van haar eigen organisatie steeds te optimaliseren.