100% ongevalvrij

VanderLinden streeft naar 100% ongevalvrij. Dit geldt voor werkplaatsen, bedrijfsgebouwen, tijdens woon-werkverkeer en zakenreizen. Dit doel geldt voor alle medewerkers, inleenkrachten en medewerkers van onderaannemers.

Bij VanderLinden doen we al het mogelijke om de veiligheid van mensen te garanderen. Bijvoorbeeld door de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) in te zetten, een pro-actieve HSEQ-houding aan te nemen, veiligheidstrainingen te volgen en maandelijkse veiligheidssessies bij te wonen.

Veiligheid

VCA**  Veiligheidseisen voor de bouw en industrie

Algemeen en Milieu

Toepassingsgebied: Adviseren, ontwerpen, installeren, inspecteren, onderhouden, beheren en renoveren van technische installaties op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw/HVAC en (brand)beveiliging

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Corporate Social Responsibility

CSR Rating Platinum

EcoVadis, een onderzoekbureau dat onafhankelijke reviews over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen afgeeft aan klanten en opdrachtgevers, heeft een platinum certificering aan VINCI Energies Nederland afgegeven. Dit certificaat bevestigt dat VINCI Energies Nederland op meer dan bevredigende wijze voldoet aan belangrijke prestatie-indicatoren op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, die door het internationale bedrijfsleven worden omarmd. De prestatie-indicatoren omvatten de thema’s goed werkgeverschap, veiligheid en gezondheid, eerlijk zaken doen, een duurzame inkoopketen en bescherming van het milieu.

CO2 Bewust Certificaat 3

VINCI Energies Nederland is sinds 2016 in het bezit van het CO2-Bewust-certificaat voor haar inspanningen om de emissie van CO2-broeikasgassen te reduceren. Bureau Veritas heeft het Certificaat Niveau 3 van de CO2-Prestatieladder uitgereikt voor alle vennootschappen, business units en vestigingen van VINCI Energies in Nederland.

HVAC

SCIOS PO scope 1 en 2 onderhoud Stookinstallaties

SCIOS PI  scope 1 en 2 inspectie Stookinstallaties

Certificaat f-gassen voor ondernemingen

CCV-Certificeringen

Certificaat Installeren Brandmeldinstallaties

Certificaat Onderhouden Brandmeldinstallaties

Procescertificaat BORG E Ontwerpen en installeren alarminstallaties

Installeren Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties

Erkenning

InstallQ installateur – nr 13980