Vacature Stagiair Procesoptimalisatie

Locatie

Veghel

Aantal uur

40 uur

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons kan helpen bij het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. Als stagiaire bij VanderLinden krijg je de kans om je onderzoek uit te voeren, praktijkervaring op te doen en om jouw kennis direct toe te passen binnen onze organisatie.

Jouw opdracht

Kwaliteit is een belangrijk onderdeel binnen VanderLinden, vandaar dat we in het bezit zijn van een ISO 9001 certificering. Deze certificering is de norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Wij zijn op zoek naar een student die onze processen onder de loep gaat nemen, verbeterpunten identificeert en onze processen optimaliseert en digitaliseert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bestel- en opleverprocedures etc. Deze aangepaste processen moeten vervolgens ook worden uitgerold bij onze uitvoering. Een stukje verandermanagement en implementatie komt dus ook kijken bij deze opdracht.

Wat bieden wij?

  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij jouw opdracht en persoonlijke ontwikkeling.
  • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief en ideeën.
  • Een stagevergoeding van 500 euro per maand.

Wie ben jij?

  • HBO student in de richting van (Technische)Bedrijfskunde, Bedrijfsmanagement MKB of een vergelijkbare opleiding.
  • Iemand met een analytische blik, die in staat is om processen te doorgronden en verbeteringen te identificeren.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Een proactieve en zelfstandige houding.

Onze bedrijfscultuur

Bij VanderLinden ken je al je collega’s, er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een praatje in de koffiehoek, we vieren verjaardagen en er is een vrijdagmiddagborrel. We helpen elkaar waar we kunnen zowel professioneel als sociaal. En dat maakt dat iedereen zich er thuis voelt. We doen het met elkaar en zijn er voor elkaar.

VanderLinden

VanderLinden bestaat al ruim 75 jaar. Wij ondersteunen bij alles wat nodig is om gebouwgebonden installaties zo goed mogelijk te laten presteren. Met onze mix van technische kennis en goede dienstverlening bieden we complete maatwerkoplossingen aan. Samen met zo’n 90 medewerkers realiseren en onderhouden we elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties. We werken voor toonaangevende opdrachtgevers in een straal van zo’n 60 kilometer rond Veghel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de top tien onder de logistieke centra? Ook zijn we nauw betrokken bij grote projecten van een aantal belangrijke vastgoedontwikkelaars. En komen we over de vloer bij een van de mooiste kastelen van ons land.

Zin in een leuke stageplek? Neem dan contact op met Lara Donker:

Lara Donker

Junior HR Business Partner

lara.donker@vanderlindenbs.com
+31 (0)6 15 57 41 02
https://www.vanderlindenbs.nl