Vacature Monteur Elektrotechnische Installaties

Locatie

Veghel

Salaris

€ 2.600 – € 3.900

Aantal uur

32 – 40 uur

Ben jij de elektrotechneut die altijd de juiste verbindingen weet te maken? Dan ben je bij VanderLinden op het juiste adres. Als Monteur Elektrotechnische Installaties werk je op wisselende locaties en is geen project hetzelfde. Zo werk je het ene moment aan een lichtinstallatie in een zuivelfabriek en het andere moment aan een zonnestroominstallatie op een distributiecentrum. Wij als werkgever benutten graag jouw talenten en luisteren naar jouw wensen, zodat jij op een plek terechtkomt waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Jouw werk

  • Als Monteur Elektrotechnische Installaties voer je zowel zelfstandig als in teamverband montagewerkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties bij onze klanten binnen de utiliteit en industrie.
  • Je zorgt ervoor dat de voorbereiding, montage en dagelijkse planning gestructureerd wordt uitgevoerd met het gewenste niveau van kwaliteit.
  • Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Wie ben jij?

  • Je bent een geboren techneut. Je houdt van je vak, staat voor kwaliteit en interesseert je voor nieuwe technieken.
  • Een afgeronde technische mbo-opleiding (elektrotechniek) en in het bezit van VCA.
  • Zelfstandig, heeft overzicht, praktisch ingesteld en probleemoplossend.
  • Je onderhoudt gemakkelijk contact met collega’s en klanten.

Onze bedrijfscultuur

VanderLinden

VanderLinden bestaat al ruim 75 jaar. Wij ondersteunen bij alles wat nodig is om gebouwgebonden installaties zo goed mogelijk te laten presteren. Met onze mix van technische kennis en goede dienstverlening bieden we complete maatwerkoplossingen aan. Samen met zo’n 90 medewerkers realiseren en onderhouden we elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties. We werken voor toonaangevende opdrachtgevers in een straal van zo’n 60 kilometer rond Veghel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de top tien onder de logistieke centra? Ook zijn we nauw betrokken bij grote projecten van een aantal belangrijke vastgoedontwikkelaars. En komen we over de vloer bij een van de mooiste kastelen van ons land.

De diversiteit binnen VanderLinden is erg fijn. De ene keer doe je een project van 5 weken en de andere keer help je ergens mee aan een klus. Daan – Werkvoorbereider en Leerlingbegeleider