Leerling monteur Installatietechniek

Locatie

Veghel

Aantal uur

BBL (4 dagen werken + 1 dag school)

Samen met een collega (mentor) op stap om te werken aan afwisselende projecten? Je leert in teamverband maar ook zelfstandig te werken aan allerlei werktuigkundige installaties . Zo werk je het ene moment aan ventilatiesysteem in een kantoorpand en het andere moment pas je de riolering aan in een fabriekshal. Bij VanderLinden luisteren we naar jouw leerbehoefte en wensen, zodat jij op een plek terechtkomt waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Jouw werk

 • Je wordt onder deskundige begeleiding op de werkplek gecoacht om dit interessante en afwisselende vak te leren.
 • Je verricht allerlei werkzaamheden aan werktuigkundige installaties in de bedrijfspanden van onze klanten. Denk daarbij aan het aanleggen van een toiletgroep of het vervangen van een luchtbehandelingskast op een dak van een gebouw.
 • Je gaat één dag per week naar school voor het volgen van een vakopleiding Installatietechniek. De theoretische kennis die je opdoet via deze opleiding, pas je direct toe in de praktijk. Hierdoor wordt het leren een stuk leuker.
 • Je bewaakt de veiligheid tijdens de projecten.

Wat bieden wij?

 • VanderLinden is een erkend leerbedrijf waarbij veel waarde wordt gehecht aan een goede inwerkperiode en begeleiding.
 • Een fijne werksfeer en korte communicatielijnen.
 • Aanvullende trainingen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaanwensen.
 • Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team.
 • Een personeelsvereniging en leuke uitjes met je team.
 • Een goed salaris en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. mogelijkheden bedrijfssporten en de mogelijkheid om aandelen te kopen tegen een gereduceerd tarief.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde vmbo opleiding en start met een bbl.
 • Je woont in een straal van 30 kilometer rondom Veghel.
 • Je bent gemotiveerd, weet van aanpakken en je durft te vragen.
 • Je hebt een collegiale instelling.

Onze bedrijfscultuur

Bij VanderLinden staan de mensen centraal. Ons succes zit in de toegevoegde waarde die we leveren aan onze klanten. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op de VINCI Energies Way of Life, waarbij ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen & transparantie en empowerment onze gemeenschappelijke waarden zijn. Dit zul je herkennen binnen het bedrijf en bij elke medewerker. Je collega’s zijn stuk voor stuk enthousiast, meedenkend en gericht op het beste resultaat dat we individueel en gemeenschappelijk kunnen behalen.

VanderLinden

VanderLinden bestaat al ruim 75 jaar en ondersteunt bij alles wat nodig is om gebouwen – en de mensen die er werken – optimaal te laten presteren. Nu en in de toekomst. Met onze mix van technische expertise en dienstverlening bieden we  integrale maatwerk oplossingen aan voor gebouwgebonden omgevingen. VanderLinden telt 85 medewerkers en is gericht op het realiseren en onderhouden van elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties. Onze klanten zijn te vinden in de markten industrie, logistiek en commercieel vastgoed.

Er is elke dag variatie en ander werk. Geen dag is hetzelfde’’.

– Rob van der Linden – Leerling monteur

Spreekt deze functie jou aan en wil je solliciteren? Klik dan op de solliciteer button. Wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Irma van Bakel.

Irma van Bakel

HR Business Partner

irma.vanbakel@vanderlindenbs.com
+31 (0)6 20 63 65 91
https://www.vanderlindenbs.nl